horoszkóp

Beckhamné imádja, hogy mindenhol férje farkát látni

2008.01.16. 16:10
Posh Spice büszke rá, hogy bármerre néz, mindenhol férje péniszét látja nyolcméteres óriásplakátokon. Ha ő így nézne ki, csak bugyiban szaladgálna - vallotta be.

Az International Herald Tribune Roberto Cavalli sztártervező milánói divatbemutatóján kapta mikrofonvégre Beckham nejét, aki boldogan mesélt nekik arról, mennyire jó érzés, hogy bármerre megy, alsógatyás férjének óriásposztereit látja mindenhol.

A videó eredetileg arról szól, milyen csodás ruhákat tervezett Cavalli a Spice Girlsnek most zajló turnéjukhoz - a zenekar becsületesen körbe is nyalogatja a sztártervezőt fantasztikus kollekciójáért -, de a riporternő végül nem tudja nem feltenni a kérdést Posh Spice-nak: milyen érzés mindenhol David Beckham Armani-alsógatyás óriásposztereit látni?

Beckhamné büszkén fejti ki, szerinte csodás ez a kampány, és nagyon tetszik neki a férje a posztereken, sőt, kifejezetten büszke, amiért mindenhol férje péniszét látja nyolcméteres magasságban. „Óriási. Elképesztő. Masszív” – használja a jelzőket, melyek közül a traktor-kipufogó ezúttal kimaradt. „Ha én néznék ki így, én is egy szál bugyiban sétálgatnék az utcákon” – teszi hozzá bölcsen.

A videó további részében a zenekar még megosztja a riporternővel, hogy „az olasz pasik nagyon szenvedélyesek” és „sokkal divatosabbak” mint az angol vetélytársak. Mel B pedig hozzáteszi: „Az olasz pasik valóságos csődörök. Legalábbis ezt hallottam”.