horoszkóp

Daniel Radcliffe poénból keresett új csajt egy interjúban

2008.04.24. 08:40
Kapcsolódók (1)
Daniel Radcliffe egy ausztrál lapnak adott interjújában azt mondta, szeretne találkozni egy lánnyal, akivel két évvel ezelőtt egy ausztrál díjátadón futott össze. Ezután az ausztrálok két csajt is felhajtottak, akik állítólag kokettáltak Radcliffe-fel a díjátadón. De a színész mindenki bánatára legújabb nyilatkozata szerint csak viccelődött az interjúban.

Hiába kezdtek rendőröket megszégyenítő nyomozásba az ausztrál lapok, miután Daniel Radcliffe, Harry Potter megformálója egy ausztrál lapnak adott interjúban nemrég azt mondta, szeretne találkozni azzal a lánnyal, akit egy két évvel ezelőtti ausztrál díjátadón elszalasztott. Radcliffe ugyanis csak viccből találta ki ezt a történetet – jelentette a Reuterstől.

„Radcliffe megjegyzését viccnek szánta, de sajnálatos módon teljesen felfújták a dolgot” – írta közleményében a színész sajtósa Londonból.

A mese szerint Radcliffe két éve az AFI díjátadón szemezett egy szőke lánnyal, de mire rászánta magát, hogy elkérje a számát a lány eltűnt, pont mint a mesékben. Ezután teltek múltak az évek, majd Radcliffe nemrég az ausztrál Daily Telegraphnak adott interjújában elmesélte ezt a sztorit. A lap ezután felhívást tett közzé, amiben a Harry Pottert játszó színész királynőjét keresték.

Hamarosan jelentkezett is egy lány. Ekkor még mindannyian sajnálhattuk Radcliffe-et, mert a húszéves – egyes források szerint 23 éves – szőke biztosítási ügynök tartós párkapcsolatban él. Öröm volt akkor még az ürömben, hogy a lány egyeztetett a fiújával és elképzelhetőnek tartottak egy találkát Radcliffe-fel.

Daniel Radcliffe

Miután az angol színész semmilyen leírást nem adott a lányról a keresésbe beszállt az ausztrál News is, akik egy barna lányt találtak. Egészen pontosan a szőke Cass Mackay barátnőjét a 23 éves Savannah Blountot, aki zenész. A News szerint Radcliffe mind a két lánnyal próbált flörtölni a díjátadón. Radcliffe pechére Blountnak is van pasija.

A sztori kezdett egyre furcsábbá és átláthatatlanabbá válni, így Radcliffe sajtósa, Ausztrália legnagyobb bánatára, pont jókor adta ki közleményét a sztori nemlétezéséről.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft