horoszkóp

A sztárok mindent ingyen kapnak

dns
2005.04.18. 15:15
Britney ingyen vacsorázott a Broadwayn, Sharon Stone eltett egy 400 ezer dolláros nyakláncot, P Diddy tetemes pénzt hagyott hátra egy szálloda nyitópartiján, Anna Nicole-Smith pedig márkás ruhákkal kisétált egy áruházból. A hírességek megszokták, hogy mindent ingyen kapnak.

A hírességek gyakorlatilag mindent ingyen kapnak. "Aki sztár lesz, hajlamos rászokni arra, hogy azon túl semmiért nem kell fizetnie" - vélte Lori Majewsky, a Us Weekly szerkesztője, aki ezt azzal magyarázta, hogy a hírességeketet elhamlozzék ajándékkal a cégek, mert ők a legjobb reklámhordozók. Ez után pedig elhiszik, hogy mindez alanyi jogon jár nekik.

A valóságshow-szereplők a legrosszabbak

"Ha egy ruhamárka ráveszi Cameron Diazt, hogy viselje az általuk gyártott felsőt egy címlapfotózáson, az a legjobb reklám számukra" - magyarázta a Us Weekly magazin szerkesztője. Az is gyakori ugyanakkor, hogy egy híresség ruhát kölcsönöz egy tervezőtől valamilyen alkalomra, és ha időközben megtetszik neki, akkor sosem adja vissza. "A tervezők pedig kellemetlenül érzik magukat, ha vissza kell kérniük" - állítja egy PR-szakember, aki a nemzetközi hírű divattervezők közül többek közt Halstonnal és Tracey Reese-szel dolgozik.

Lori Majewsky szerint az ismert emberek hamar hozzászoknak az ajándékokhoz, és sok esetben telhetetlenné válnak. "Jessica Simpson azóta ingyen kap mindent, hogy megjelent a Music Television "Newlywed" (Friss házasok) című showműsorában párjával, Nick Lachey-val. Ő is hirdetőtáblává vált" - tette hozzá a szerkesztő, aki szerint a valóságshow-kban debütált, egykor ismeretlen szereplők a legmohóbbak: ingyen házat, esküvőt szeretnének a hirtelen jött hírnevükért cserébe.

Britney követel, Sharon gyémántot tesz el

Britney Spears pgyakran járt Greenwich Village-be kávézni, de egy idő után megelégedte, hogy fizetnie kell. " Talán nem tudja ki vagyok?" - kérdezte állítólag a pénztárostól, aki tudta ugyan, de ennek ellenére átnyújtotta a számlát az énekesnőnek. Egy másik szemtanú szerint Britney a Broadwayn vacsorázott, majd fizetés nélkül távozott.

Sharon Stone ennél telhetetlenebb. Az Elemi ösztön sikere után a Sliver bemutatójára készülve a Marilyn Monroe által is megénekelt Harry Winston ékszercégtől egy 400 ezer dollár (körülbelül 76 és félmillió forint) értékű gyémánt nyakláncot kapott kölcsön. A film bemutatója után azonban vissza szerették volna kérni tőle, mire a színésznő beperelte a céget szerződésszegés miatt.

Rachel Hunterről úgy hírlik, nyilvános eseményeken szereti összegyűjteni az ajándékokat, amelyeket a vendégek számára készítenek a kijárathoz. Egy korábbi Los Angeles-i Maxim magazin partin például látták, amint a buli után még egyszer visszatért, hogy elvigyen még néhány ajándékot.

P. Diddy a számlákat nem szokta kifizetni. A Miamiban található Victor Hotel nyitó buliján 100 ezer dolláros (19 millió foritn) számlát hagyott maga után. Az ízléstelen ruháiról, és üzleti szempontból előnyös házasságáról híres modell, Anna Nicole-Smith pedig szívesen költekezik az áruházak számlájára. Egy alkalommal a New York-i Big Drop áruházban nézelődött, majd összegyűjtve néhány értékes holmit, elegánsan távozott anélkül, hogy a pénztárt is útba ejtette volna.