horoszkóp

Vad vágyak a metróalagútban

pl
2005.04.02. 22:27
A lemezlovassá avanzsált Niki Belucci egy Dj-pulton vonaglott a Lehel téri metrómegállóban, ami egy éjszakára Vad vágyak utcája lett. A hajnalig tartó, divatbemutatóval egybekötött parti keretében Ganxstáék kis híján szétvertek egy szerelvényt a Nyugati pályaudvaron.

A Puma ruhagyártó cég exkluzív divatbemutatóra és hajnalig tartó partira invitálta az újságírókat és médiaszemélyiségeket. A Subway partin volt minden: szép, okos lányok és egy darab Friderikusz.

A föld alatt

Nézegesse a buli képeit!

A cég meglepetésekkel, meghökkentő és látványos koreográfiákkal teli divatbemutatója éjfél körül a Dózsa György úti metrómegállóban kezdődött. Hogy pontosak legyünk, innen indult az úgynevezett Puma-járat. Igaz, viszonylag sokat kellett várnunk a szerelvényre, de így az aluljáróban volt szerencsénk találkozni a Romantic egyik énekesnőjével, Zsuzsival. Lapértesülések szerint az első számú roma popegyüttes éppen válságban van. "Valóban voltak nézeteltéréseink, de lassan rendeződnek a dolgok. A probléma azt volt, hogy mióta Győzike bekerült a médiába, keveset foglalkozik a Romantic együttessel, aminek nagyon nem örülünk. Mi ugyanis ebből élünk" - mondta az énekesnő, aki szerint bár a probléma megoldódni látszik, mégis úgy döntött, hamarosan saját produkcióval lepi meg a közönséget. "A Romantic mellett szeretnék mást is csinálni, olyan stílust szeretnék képviselni, amit Magyarországon csak nagyon kevesen tudnak, de nem árulom el, hogy mit. Be akarok robbanni a köztudatba" - osztotta meg velünk terveit. Éppen időben, az 1-es járat utasainak - köztük nekünk - ugyanis indulnia kellett.

Az első megálló a Lehel tér volt, ami egy éjszakára a Vad vágyak utcája lett. Itt Niki Belucci, a megkomolyodott egykori pornósztár volt a műsor főszereplője. A jelenleg Dj-ként tevékenykedő Belucci nem hazudtolta meg magát, profin vonaglott a megállóban felállított Dj-pulton, mialatt Puma márkájú, bár kissé hiányos öltözetben táncoltak a modellek körülötte.

A Külvárosban (azaz a Nyugati téren) Ganxsta Zolee és a Kartell, és megannyi táncos szórakoztatta a biztonsági sávon bámészkodó közönséget, majd baseball-ütőkkel verték a szerelvényt, hogy a nehezebben befolyásolható nézők is megértsék: a műsornak ezen az állomáson vége. Némi sötétben utazás után a színes-virágos-hippis díszletekbe öltöztetett Arany János utcai megállóba érkeztünk, ahol Gallusz Nikolett színész-énekesnő magabiztosan görkorizott fel s alá. A járat utolsó állomásán, a Deák téren Mester "Visszatértem" Tamás adta a zenei aláfestést a shownak, mellesleg ez volt a divatbemutató egyik legjobban sikerült produkciója.

Buli, yeah

Kattintson a galériához!

A rendhagyó divatbemutató utáni parti a Puma-járat Deák téri végállomásán remek volt, vagy csapnivaló, esetleg bármi a kettő között: ugyanis egyáltalán nem volt semmilyen. Álszakáll nélkül vegyültünk el az ingyenkoktél-hiénák között, akik úgy tapadtak rá a pultra, mintha legalábbis a halhatatlanság nektárját keverték volna a bárban. A borzasztó - persze ez ízlés kérdése - diszkózenére nagydarab mukik táncoltak, és szép, okos lányok, akkorára duzzadt ajkakkal, hogy a fogorvosnak fúrás előtt muszáj lesz eltávolítania őket.

Botorkálni kezdtünk a homályban, míg végül szembetaláltuk magunkat a tavaly betonkockából szabadult David Merlinivel, aki Hajdú Péter, Medgyessy Péter nevelt lánya, Tornóczky Anita és Friderikusz Sándor médiajelenség társaságában múlatta az időt. Egy ideig nem is tudtunk másra figyelni, csak erre a díszes, jókedvű társaságra, köztük Friderikuszra, aki hosszú időre egy dekoratív, szőke nő nyakában felejtette magát. A szabadulóművészet egyetlen hazai képviselőjével alkalmunk nyílt váltani pár szót, és a teljes izgatottság jegyében itt szeretnénk megjegyezni, illetve megerősíteni a hírt, hogy Merlini nyáron ismét szabadul, bár azt, hogy milyen körülmények között készül ezt megtenni, egyelőre nem osztotta meg velünk.

Bináris négyes

Ital

"Jó a buli, mi?" - próbálta meg felvenni velünk egy fiatalember a kapcsolatot, gyakorta ismételgetve a kérdést, mi pedig kétségbeesve kerestük az arcán, hangjában annak jelét, hogy mégis, valahol mélyen elrejtve tartalékol még valami meglepetést. Kérdésünkre végül elmondta, kommunikációs készségének jelenlegi állapota kizárólag az alkohol mértéktelen fogyasztásának köszönhető, majd kimerevítette egyik kezének középső ujját és távozott.

Utólag szomorúan értesültünk arról, hogy a partin jelen volt a Nagy Ő is, Gyursánszky Gábor személyében, aki informátorunk szerint "borzasztó pálmafás felsőben" jelent meg az eseményen. Őszintén sajnáljuk.