Demi Moore Ashton Kutchertől terhes

2004.06.22. 21:23
Terhességéről tájékoztatta ügynökeit Demi Moore. A Fly On The Wall pletykablog úgy tudja, hogy a gyermek apja a színésznő tizenöt évvel fiatalabb kedvese, "Hollywood legtúlértékeltebb híressége", Ashton Kutcher.
Demi Moore
és Ashton Kutcher
Demi Moore úgy gondolja, terhes - jelentette a Fly On The Wall pletykablog. A jólértesült hollywoodi hírszájt a színésznő ügynökségén, a CAA-nál dolgozó kémei szerint a színésznő a nemrégiben tájékoztatta ügynökeit. Moore emellett leszokott a dohányzásról, több barátjának is egy újab gyermek vállalásával indokolva a lépést.

A gyermek apja a Fly On The Wall értesülései szerint Moore játékszere, a 26 éves Ashton Kutcher. A blog értesülései szerint még nincs szó a pár házasságáról.

A negyvenegy éves színésznő augusztusban kezdené forgatni legújabb filmjét, a független stúdiónál készülő, Half Light című természetfeletti thrillert. Egyelőre nem tudni, hogy terhesen is vállalná-e a forgatást.

Demi korábban már forgatott várandósan, az 1988-ban készült Hetedik Jelben azonban terhes asszonyt kellett alakítania. A filmben meztelen zuhanyjelenetet is vállalt, ahogy a Vanity Fair címlapján is megjelent.

A Fly On The Wall értékelése szerint az apa, Kutcher, Hollywood leginkább túlértékelt férfi híressége. A blog szavazásán Kutcher Britney Spears egykori, Cameron Diaz jelenlegi kedvesét, Justin Timberlaket előzte meg. A harmadik helyen Tom Cruise végzett.