horoszkóp

Dennis Quaid harmadszor is megnősült

2004.07.06. 14:16
Két színésznő, P. J. Soles és Meg Ryan után a Holnapután sztárja egy ingatlanügynököt választott feleségnek, és egyúttal köszöni Russel Crownak, hogy lecsapta a kezéről Meg Ryant.
A Holnapután sztárja Dennis Quaid méltóképpen ünnepelte a Függetlenség napját: házassággal. Az 50 éves színész vasárnap, azaz július 4-én vette el a nála 18 évvel fiatalabb ingatlanügynököt, Kimberly Buffingtont. Mint Quaid szóvívője, Cara Tripicchio elmondta, a pár Montanában mondta ki egymásnak a boldogító igent.

Kísért a múlt

A menyasszony tanúja a testvére, Blake volt, a vőlegényé pedig 12 éves fia, Jack Henry, akinek az édesanyja a szőke Meg Ryan (Szerelem hullámhosszán, Angyalok városa), aki 10 évig volt Quaid felesége. Ryan a Túszharc forgatásán ismerkedett meg és szeretett bele Russell Crowe-ba (Gladiátor), de sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan tervezték, mert nem sokkal később szakítottak. Ennek ellenére idén januárban Quaid azt nyilatkozta, hogy köszönettel tartozik Crowe-nak, amiért véget vetett nem túl rózsás jövővel kecsegtető házasságuknak.

Quaid igen optimista lehet, ha harmadszorra is megnősült, nyilván bízik benne, hogy ez a házasság tovább fog tartani, mint az első (P. J. Soles színésznővel, 1978-1983) és második (Meg Ryannel 1991-2001). Mostani feleségével 2003 márciusában ismerkedett meg a Holnapután sztárja Austinban, ahol is egy közös ismerősük mutatta be őket egymásnak egy vacsora alkalmával.

Végérvényesen befutott

Quaidet mostanság a Holnapután című katasztrófafilmben láthatjuk, Jack Hall megformálójaként, legközelebb pedig a John Moore (Ellenséges terület) rendezésében készülő The Flight of the Phoenix című filmben szerepel majd, valamint a Synergy-ben Scarlett Johansson partnerként.

És az sem egy elhanyagolható információ, hogy a múlt hónapban őt is kiválasztották arra a megtisztelő feladatra, hogy 2005-ben elhelyezze a kézlenyomatát Hollywoodban, a híres Walk of Fame-n.