Sebestyén Balázs és Vadon János a képernyőn már bizonyított, januártól pedig kiderül, hogy a rádió az ő műfajuk-e. Az összeszokott páros Rákóczi Ferivel kiegészülve fog megküzdeni a hallgatók kegyeiért a Danubius reggeli ébresztős műsorsávjában.

Mindeddig legyőzhetetlennek tűnt a magyarországi rádiózás triója, ám januártól a Sláger reggeli Bumerángjának műsorvezetői, Boros Lajos, Bochkor Gábor és Voga János méltó ellenfelekre számíthat. 2009-től ugyanis a konkurens Danubius ugyancsak reggeli ébresztős műsorában Sebestyén Balázs, és a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből megismert Vadon János összeszokott párosa fog ébresztőt fújni, a régi rádióssal, Rákóczi Ferivel kiegészülve.

Sebestyén Balázs a Viva zenei csatornánál kezdte a pályafutását, ma már az RTL Klub egyik központi arca, de rádiós múlttal is rendelkezik, hiszen a Rádió Dj-nél három éven keresztül dolgozott.

"Nagy szerelem nekem a rádiózás, talán a legszemélyesebb, legintimebb műfaj" - mesélte a Blikknek Sebestyén. "Ami pedig Bochkorékat illeti, állok elébe a versenynek. Egyértelmű, hogy az elmúlt tíz évben nem találtak legyőzőre, ők a rádiózás igazi nagy öregjei, de biztosra veszem, hogy humorban, iróniában, rögtönzésben mi is tudunk olyat, sőt akár újat is nyújtani. Még jót is tesz egy ilyen erős konkurencia."

Sebestyénék figyelni fogják a hallgatottsági adatokat is, de nem szeretnének pusztán a számok bűvöletében élni, mivel más típusú, más hangulatú műsorról lesz szó.

"Ahogy a nézők megszerettek minket a Celeb vagyok_ című műsorban, bízunk benne, hogy ez a Danubiushoz is sok hallgatót vonz majd. Kétségtelen, hogy eddig senki nem tudta Boros-Bochkort megszorongatni, majd most nekünk sikerül!"

Mi tesszünk a dolgunkat, majd a hallgatók döntenek, de biztos vagyok benne, hogy bizalmat szavaznak nekünk" - tette hozzá Vadon János.