horoszkóp

Felfüggesztették a Ralph Fiennesszel túl kedves stewardesst

2007.02.12. 14:54
Az Angol beteg sztárja Ausztráliától Indiáig udvarolt a légikísérőnek, még a vécére is utánament. De ott nem is történt semmi.

Ralph Fiennest, az Angol beteg sztárját megvádolták, hogy megdugott egy légikísérőt a repülő vécéjében, miközben Ausztráliából Indiába tartott, írja a digitalspy.com.

Ralph Fiennes

A stewardess azt állítja, nem történt közösülés a repülő vécéjében. Főnökeinek tett vallomásában a légiutaskísérő elismerte, hogy Fiennes valóban követte őt a toilettbe, ám ő ott elmagyarázta, hogy ez bizony nagyon helytelen dolog, és megkérte a színészt, hogy azonnal hagyja el a mosdót, aki így is tett. A harmincnyolc éves Lisa Robertsont ennek ellenére azonnali hatállyal felfüggesztették, még fizetést sem kap, amíg nem tisztázódnak az őt is ért vádak.

A BBC jelentései szerint Fiennes állítólag nagyon kedvesen udvarolt a vécében, ám mikor távozásra szólították, ő eleget tett a kérésnek és egyedül hagyta a stewardesst. Robertson elmondta továbbá, hogy ő is közvetlen volt az utassal a repülés alatt, de ez teljesen normális ilyen hosszú utaknál. A légikísérő a barátságos viselkedést a repülés természetes velejárójának érzi, és nem gondolja, hogy hibát követett volna el.