horoszkóp

Kétszer dugott a stewardessel Ralph Fiennes

2007.02.16. 15:51
Miután hiába próbálta főnökeinek bizonygatni ártatlanságát, most beszámol minden részletről Lisa Robertson, a stewardess, aki elcsábította Ralph Fiennes-t. Kiderült, hogy nem is a színész erőltette a közeledést.

Bár tegnap még úgy volt, hogy Ralph Fiennes nyomult egy légikísérőre, mára kiderült, a hölgy volt nagyon is rámenős. Amikor pedig világossá vált, hogy állását úgyis mindenképp elveszti, előállt az újabb verzióval: eszerint ő hajtott rá Fiennesre, és rángatta be magával a repülő vécéjébe. Ahol - az eddigiekkel ellentétben - nagyon is történtek a dolgok.

Változott a helyzet

Lisa Robertson szerdán még azt bizonygatta, hogy Ralph Fiennes próbált kikezdeni vele, mikor követte őt a repülőgép mosdójába, de nem történt semmi köztük: "Próbáltam elmagyarázni neki, hogy nem illik hölgyeket követni a vécébe, aztán sikerült is meggyőznöm, hogy hagyjon magamra. Annyira megijedtem tőle, reméltem, hogy valamelyik kollegám közbelép, de egyikük sem mozdult. Az utasok nem vettek észre semmit az egészből" - emlékezett az esetre a 38 éves légikísérő, amikor főnökei először kérdőre vonták.

Amikor azonban kiderült, hogy állását úgyis elveszítette, végre kiadhatta magából az összes részletet. Az új verzió szerint: "Rögtön kiszúrtam, ahogy elfoglalta helyét a business classon. Mindig is nagyon bejött nekem, szinte beleborzongtam, ahogy megláttam a gépen" - mesélte barátainak.

Nem is egyszer

A bűnbeesés a repülési szabályzat megsértésével kezdődött, amikor is Lisa megengedte a színésznek, hogy melléüljön a személyzetnek fenntartott ülésre. Rövid beszélgetés után a testbeszéd vette át a főszerepet, majd a stewardess megadta a telefonszámát Fiennesnek. Lehet, hogy ennyiben is maradt volna a dolog, ha a hölgy nem dönt úgy, hogy saját kezébe veszi az irányítást.

"Felálltam, megfogtam a kezét és szóltam, hogy kövessen. Magunkra zártuk a vécét, és ledobáltuk a ruháinkat" - osztotta meg a részleteket a Daily Maillel. Körülbelül negyedórára foglalták el a mellékhelyiséget, ahol elmesélése szerint szenvedélyesen egymásnak estek, valószínűleg védekezésre sem volt idejük. Miután földet értek Mumbaiban, Lisa épphogy csak bejelentkezett hotelszobájába, amikor megcsörrent a telefonja: Fiennes volt, és újra látni akarta.

Egy másik szállodában találkoztak, és az egész éjszakát együtt töltötték, de itt már a biztonságra is adtak. Biztos eszébe jutott a színésznek, hogy másnap épp az AIDS veszélyeiről fog előadást tartani eldugott indiai falvakban.

Megérte

"Lisát teljesen elbűvölte a férfi, abban bízott, hogy lesz folytatás, de valószínűleg kicsit túl optimista volt" - mondta el egy ismerőse a Daily Mail című lapnak.

Az ausztrál származású stewardess lehet, hogy nem is bánja, hogy kalandja az állásába került, különösen, hogy elmondása szerint annyira be volt indulva, hogy az adott pillanatban nem is volt a maga ura, az se érdekelte, hogy munkatársai végig az ajtó előtt álltak és valószínűleg mindent hallottak. Kieső jövedelméért sem kell aggódnia: valószínűleg pótolni fogja a médiafelkérésekből származó bevétele, amelyet a légirománc történetéért kap.

Ralph Fiennest egyébként pont az eset előtt pár nappal ejtette barátnője, Sirin Lewenden ír lakberendező, épp a színész "kíváncsi szemei" és folyamatos szexéhsége miatt.