Kiss Ramóna Angyalföldön cicázik Majkával

2004.12.16. 09:31
A Barátok Közt Szentmihályi Zsófija, Kiss Ramóna Angyalföldön lakik egy egyszobás lakásban Borisz nevű kiscicájával. Majkával jól megvan, egyedül a parkolóórákkal szokott néha meggyűlni a baja.

A Barátok Közt Szentmihályi Zsófija már két és fél éve a lakik az elbűvölő Angyalföldön egy kis lakásban. A városrészt megfigyelés alatt tartó titkos ügynökünk jelentése szerint azonban Kiss Ramónának meggyűlt a baja a helyi közterület-fenntartókkal.

Parkol

#alt#
Ramóna

A Csősz fedőnevű őrszemünk szerint a csinos Kiss Ramóna a helyi önkormányzati parkolási kft. Hegedűs Gyula utcai irodájában érdeklődött arról, hogy XIII. kerületi lakosként miként kaphatna parkolási engedélyt. Az ingyenes parkolási engedélyre a megfigyelő szerint azért lenne szüksége, mert az utóbbi években jókora tartozást halmozott fel kifizetetlen büntetőcédulákkal.

Megkérdeztük Ramónát, hogy valóban jól hallottuk-e informátorunktól az összeget, kétszázezer forintot, de sajnos nem volt hajlandó válaszolni. "Valóban januárban fogom megkapni a parkolási engedélyemet. Arról nem szeretnék nyilatkozni, hogy tartozom-e a parkolóvállalatnak, és hogy mekkora összeggel" - mondta el Kiss Ramóna.

A veszprémi születésű lány egy régi bérházban lakik, és imádja a környéket.

Vidám szobalány

Kiss Ramóna életében először színházban szerepel. "A Turay Ida Színtársulat Vidám kísértet című darabjában a szolgálólányt alakítom" - meséli az ifjú hölgy. Többek között Benkő Péterrel és Hűvösvölgyi Ildikóval játszik együtt, és nagyon élvezi, hogy, ellentétben a Barátok közttel, itt azonnali visszajelzést kap a nézőktől, és nem csak a nézőktől kapott levelekből tudja, hogy jól csinálja.

Marad a cic

Fiújával, Majkával köszöni szépen, nagyon boldogok, és jól kijönnek egymással. A Velvet nemrég megírta, hogy a híres pár gazdát keres Borisz nevű macskájuknak. Nem azért mert nem szeretnék a cicákat, hanem azért, mert Majka allergiás a kutya- és a macskaszőrre. Azóta kiderült, hogy Borisz nem hullatja a szőrét, így maradhat. "Borisz most három-négy hónapos, mindketten imádjuk. Anyira megszerettük, hogy megtartottuk" - örvendezett Kiss Ramóna.