horoszkóp

Daniel Radcliffe a művészet jegyében villantott

2008.11.11. 15:00
Egy évvel és jópár előadással a bemutató után végre nem csak a Broadway nézői láthatják, mit tud nyújtani a felnőtt Harry Potter meztelenre vetkőzve az Equus főszerepében.

Daniel Radcliffe még 2007-ben dobálta le először a ruháit, az Equus című színdarab kedvéért Londonban. Bár már több mint egy év eltelt, egész megdöbbentő, hogy eddig kellett várnunk az első mobiltelefonos felvételek feltűnéséig, pedig az tényleg ritka, hogy valami ne kerüljön fel már másnap az internetre.

I love NY in September

Nos, a jég megtört, és ehhez nem is kellett más, csak a New York-i Broadway, ahol megtörtént az a szenzáció, hogy valaki egy mobillal felvette az Equus kérdéses jeleneteit, ahol a drámai csúcsponton a főszereplők ruhátlanul lépnek a színpadra. Bár igazi újdonságot Radcliffe sem tudott hozni - hisz csak annyi derül ki, átlagos férfiemberi adottságokkal bír -, a megszokott villantásokat tekintve az ő előadása egyelőre egyedülállónak mondható. Hiszen farka van.

A kérdéses péniszről már a New York-i bemutató után közvetlenül is kerültek fel állítólagos fotók, de azokon nem igazán tudtuk felfedezni a szerszámot. Nem biztos, hogy ez a fotós hibája volt: Radcliffe eleinte panaszkodott, hogy a bemutatón olyan apróra ment össze a farka, hogy kiesett a szerepéből, sőt könyörgött is a testrésznek, hogy szedje össze magát. Most már ön is eldönteni, hideg van-e a Broadwayn.

Tapasztalt nők előnyben

Radcliffe persze Harry Potter-szerepei óta igyekszik mindent elkövetni, hogy elkerülje az ártatlan varázslóinas-skatulyát, a vetkőzős főszerep mellett is azért döntött, hogy másmilyen oldaláról is bemutatkozzon. Azt is fontosnak tartotta a világ orrára kötni, hogy szüzességét egy sokkal idősebb nővel vesztette el. Persze csak, ha valakit ez érdekel.