Keanu Reeves elcsapott egy paparazzót

2007.03.20. 23:39
A színész Porschéjával súrolt egy, az útjában álló fotóst, aki képeket akart róla készíteni - közölte a Los Angelesi rendőrség szóvivője. A színész ügyvédje szerint a fotós direkt rájátszott az eseményekre.

A színész autója este fél 8-kor lökte fel a paparazzót, amikor épp a Los Angelestől 30 mérföldre lévő Los Verdes County golfklub Avenida Tranquila szálláshelyének parkolójából hajtott kifelé. A fotós elesett, és mentőt kellett hívni hozzá - tájékoztatta a médiát Ed Hernandez, a seriffiroda illetékese. A 42 éves Reeves nem sérült meg az incidens során.

"Látta, hogy a fotós előtte áll, majd azt is, hogy a férfi a földre zuhan" - számolt be Hernandez a történtekről. Azt nem tudni, milyen sebességgel haladt ekkor a színész autója.

"A jelek szerint a történtekről inkább a fotós tehet, mint Mr. Reeves" - egészítette ki a rendőrségi közleményt Jay Lavely, a színész ügyvédje. "A paparazzo már a golfklubba érkezésekor követte Mr. Reevest, majd amikor Mr. Reeves beszállt a kocsijába, hogy távozzon, eléállt. Mr. Reeves feltételezte, hogy arrébb fog állni, és lassan elindult az autóval" - rekonstruálta a történteket ügyfele szemszögéből Lavely.

"Ha Mr. Reeves autója véletlenül érintkezésbe is lépett a paparazzó testével, az egész biztosan nem volt olyan erős, hogy sérülést okozzon neki, vagy fellökje" - fogalmaz szabatosan az ügyvéd. "Leginkább úgy tűnik, a fotós maga akarta, hogy így történjen".

A fotóst - akinek nevét nem hozták nyilvánosságra -, egy helyi kórházba szállították, hogy kezelésben részesítsék pontosan meg nem nevezett sérülései miatt - nyilatkozta a seriffiroda szóvivője.

A nyomozás egyelőre még folyik az ügyben, és Reeves - ügyvédje szerint - maximálisan együttműködik a hatóságokkal.