Tara Reid újraszabatta elfuserált melleit

2006.10.12. 12:29
Ismét plasztikai sebész kése alá feküdt Tara Reid színésznő, aki leginkább az Ameriai Pite egyik főszereplőjeként lehet ismerős. Most elrontott mellműtétjét hozzák helyre, ami miatt két éve rajta röhögött a világ.

Tara Reid ismét plasztikai műtétet csináltatott, de most egy olyat, amellyel az eddigi műtéteinek hegeit korrigálták - tette közzé az US Weekly. A szerdán megjelent interjúban a színésznő elmondta, hogy a múlt hónapban helyrehozták a vágást a mellén és kisimították a hasát.

Tara Reid

Reid 2004. novemberében leplezte le akaratlanul a műtét utáni katasztrofális eredményeket, amikor egy partyn pózolva lecsúszott a ruhája pántja. "Egy internetes oldalon az én mellműtétemet szavazták meg a világ legundorítóbbjának. Teljesen kétségbeestem" - mondta a 30 éves Tara. Azt is elárulta, hogy fiatalkorában, amikor fiúkkal randizott, mindig azt kérdezte tőlük, hogy mi baj van a melleivel, mert rondának gondolta őket, ezért szerette volna kijavíttatni a hibát.

Végül egyszerre csináltatta meg a hasát és a melleit is, de mindkettő rosszul sikerült: "Kockás hasat akartam, ehhez képest valami hepehupás, gödrös izé lett a végeredmény". Ezután két évig próbálta visszanyerni az önbizalmát, reménykedett és bízott más műtétekben, amik megoldanák a problémáját. "Nem hordhattam bikinit. Rengeteg munkát nem kaptam meg. Elvesztettem a reményt, az egész egy szörnyű rémálom volt."