Détár Enikőnek munkamániája miatt jutott válságba a házassága. Férje, Rékasi Károly még mindig szerelmes belé, és gyerekei is mindennél többet jelentenek számára, de úgy érzi, felesége túlterheltsége miatt egyre inkább eltávolodtak egymástól. Mindezt a mágus Frabato árulta el a bulvárlapoknak.

#alt#
Rékasi Károly és Détár Enikő
Fotó: cats.hu
A jövőbelátó a Mai Napnak elmondta: a napokban Rékasi Károly kereste fel őt, hogy párja, Détár Enikő érzelmei és házasságának állapota felől érdeklődjön. A mágus először csodálkozott a kérdésen, azonban számításai azt mutatták, hogy a hazai álompárnak tekintett színész-házaspár kapcsolata harmadik hétéves ciklusában tényleg válságba jutott. A kártya szerint azonban egyáltalán nem biztos, hogy ez végleges szakításhoz vezet majd -nyilatkozta a mágus a Színes Bulvár Lapnak.

Az újság megszólaltatta a pár közös ismerőseit is. Nyertes Zsuzsa, Détár Enikő régi barátnője nehezen akarta elhinni a hírt: bár rég beszélt Détárral, és úgy gondolja, ha túlhajtotta is magát mostanában, azért Enikő érzelmei a régiek férje iránt. Fésüs Nelly szerint sem lehet nagy gond a pár közt, hisz összeillenek és szeretik egymást.

A házaspár a lapok megkeresésére nem kívánt reagálni: nem tagadták, hogy gondjaik vannak, de egyelőre nem szeretnének a magánéletükről nyilatkozni.