Függetlenül attól, hogy lányuk már 19 éves, együtt nyaral a színészcsalád. Idén Thaiföldet választották úticéljuknak és az is kiderült, hogy Gigi mégsem költözött el otthonról.
 
Az asszony és férje, meg egy kis harapnivaló!

Rékasi Károly feleségével és kis családjával Thaiföldre fog utazni kipihenni a dolgos hétköznapokat - derült ki a Kiskegyed című hetilapból. Feljelentőnk azonban nem jövőidőben beszélt a történtekről, hanem múltidőben, mert szemtanúja volt, hogy a színészpár és csemetéik a légikikötőben felszálláshoz készülődnek. "Január 23-án, szerdán délben Ferihegy 2A terminálon készülődött utazáshoz a Détár-Rékasi házaspár gyermekeivel. Az indulási csarnok kávézójában kávéztak, ettek-ittak" - jelentette a HelloKitty, aki nem tudhatta, hogy a célállomás Thaiföld lesz.

Otthon, édes otthon

Détár Enikő nyáron még azon aggódott férjével egyetértésben, hogy lányuk különköltözik. Bár számítottak rá, hiszen egyetemi tanulmányait szeptemberben kezdte meg elsőszülött, de őket mégis vártalanul érte a hír. Októberben nem győzték hangsúlyozni, hogy Gigi mintalány, amiben tud segít és még a kis Zsebivel is rendesen törődik.

A színész szerint nagyon jó a kapcsolatunk Gigivel, annyira, hogy már nem is akar elköltözni otthonról az egyetemista lány. „Gigi egyetemista lett, a fővárosba jár. De otthon lakik, mondhatom remekül megvan a külön szobájában.. Már túl van a kamaszkoron ő csak annyit kért, hogy szeretne kimaradnia szerepelgetésből, és ezt mi Encivel tiszteletben tartjuk. Nagyon bensőséges a kapcsolatunk, annyira, hogy a mai napig eljön velünk nyaralni" - nyilatkozta a Kiskegyednek a kétgyerekes családapa.