horoszkóp

Rékasi Károly segített volna, ha komoly a dolog

2007.08.01. 11:25
Éber feljelentőinknek hála, megismerkedtünk egy Rékasi Károllyal kapcsolatos kisebb balesettel. Nem voltunk restek, megkerestük a színészt, és ismét kiderült, a valóság csak több nézőpont együttes ismeretével értelmezhető.

Rékasi Károly hétfőn délelőtt a Camponában töltötte idejét, amikor az egyik emeletről a másikra haladva egy cserbenhagyásos lépcsőbaleset résztvevőjévé vált:

"Hétfőn a késő délelőtti órákban látogatást tettünk kis családommal a Tropicariumba. Mielőtt azonban bementünk volna meglesni a cápák mindennapjait, sétáltunk egyet a Camponában. Semmi meglepő nem volt számomra abban, hogy többször is láttuk fel s alá sétálgatni a Détár - Rékasi házaspárt, hiszen ők is az RTL csapatát erősítik. Enikő fehér szerkóban volt, fehér keretes napszemüveggel a hajkoronájában, párja piros ujjatlan pólóban és világos halásznaciban. Legkisebb lányom (4,5 éves) a mozgólépcsőn közlekedett, bevallom kissé ügyetlenül, mikor is hatalmasat esett. Csúnyán beütötte a lábát a lépcső élébe. A mellette álló nagyon szimpatikus sorozatsztár – bár az Ő kisfia sem sokkal nagyobb – nem segített rajta. Na jó, azért egy "Hoppá, hoppá” kicsúszott a száján. Mindezt a lépcső aljából voltam kénytelen végignézni. Mentségére szóljon, hogy mivel asszonykája nem volt mellette, talán épp hozzá sietett ennyire, hogy nem volt ideje ilyen apróságokkal foglalkozni" – foglalta össze a sajnálatos esetet feljelentőnk.

Megkerestük Rékasi Károlyt, hátha csak figyelmetlenségből nem sietett a lurkó segítségére, mivel neki is van egy hasonló korú kisfia, aki miatt biztos érzékeny az ilyesmire. A rövid beszélgetés a színésszel hasznosnak bizonyult, mert megtudtunk még néhány érdekes részletet az esetről.

Kezd összeállni a kép

Rékasi elmondta, emlékszik a Camponában történtekre. Három gyerek játszotta azt a lefelé haladó mozgólépcsőn, hogy felfelé próbálnak rajta menni, amikor egyikük valóban elesett, de esését tenyerével és térdével tompította. A kislány valóban sírdogált egy kicsit, de mivel a lépcső alján álló anyja sem rohant oda azonnal, illetve ijedt meg túlságosan az esést látva, és mivel ő sem látta túl súlyosnak a dolgot, ezért nem érezte fontosnak, hogy pátyolgassa a gyereket. Hozzátette, hogy ugye nem képzeljük, hogy nem segített volna a gyereknek, ha valami súlyosabb baja történik. Ő is gyakorló apuka, ezért kifejezetten odafigyel az ilyesmire. Saját gyerekének egyébként el szokta mondani, ha ilyesmiket játszik, akkor számítson arra, hogy megüti magát.

A színészt teljesen felháborította, hogy olyan feljelentőt írtak róla, ami ennyire sarkítva ábrázolta a történteket, pláne a már említett hasonló cipő miatt, miszerint neki is van kisgyereke, akire oda kell figyelni.