horoszkóp

Renátó előkerült, sőt el se tűnt

2004.11.11. 11:10
A honi bulvárlapok szerdán egy emberként aggódtak a Big Brotherből elhíresült Renátó eltűnésén: a magyar talján bika állítólag nyom nélkül felszívódott, és mobiltelefonján sem lehet elérni már napok óta. A Velvet Valóságshow-sztár Felderítő Munkacsoportja azonban önmagát sem kímélve botlott bele a hősbe szerdán este a Dob utca egyik éttermében.
A Velvet nyomozója maga sem tudta még, hogy akcióba lendült, amikor úgy döntött barátnőivel, hogy a Kiskacsa étteremben vacsoráznak. Az események egész addig a szokott mederben folytak, míg az újságíró észre nem vett egy ismerős arcot, akivel épp az aznapi bulvárlapokban szembesült: Renátó határozottan nem látszott eltűntnek, és erről gyorsan meg is kérdeztük.

Teljesen megvan

A valóságshow-bika kicsit meglepődött azon, hogy mindenki őt keresné, de kedvesen válaszolt a tényfeltáró kérdésekre. "Egyáltalán nem tűntem sehová" - nyugtatta meg az aggódó sajtót - "mindössze arról van szó, hogy összetorlódtak a szabadságaim, és most egyben vettem ki." A kérdésre, hogy mobilon miért nem lehet elérni napok óta, ő maga sem tudott válaszolni, állítása szerint a telefonja rendben működik. "Az újságok szeretnek túllihegni dolgokat" - osztotta meg Renátó a Velvettel a Big Brother óta elmúlt időszak bulvárban gazdag tapasztalatait.

Megfigyelési lehetőség

Mint az már a valóságshow óta köztudott, a lófarkas ifjú flamenco-gitárosi ambíciókat is dédelget. A Velvethez kedden érkezett feljelentőből úgy tűnik, erőteljesen koncentrál karrierje építésére: informátorunk szerint ugyanis Renátó az ELTE Kerekes úti kollégiumának XI. emeleti folyosóján adott spontán koncertet barátaival. A gitárost azonban ennél komolyabb fellépéseken is rajtakaphatják az érdeklődők: a Velvetnek most elárulta, hogy egy barátjával közösen november 26-án épp felbukkanása helyszínén, a Dob utcai Kiskacsa Étteremben lépnek fel.