horoszkóp

Renee Zellweger férjének hízik

2005.06.08. 16:04
Férje kedvéért csokoládés keksszel és sajtos chipsszel igyekszik hízni Renee Zellweger. Kenny Chesney country énekes ugyanis túl soványnak tartja feleségét, aki pedig azt mondja, megfogta az isten lábát.

Az utóbbi években Renee Zellweger nagy tapasztalatot szerzett a gyors hízókúrák terén, ezúttal újból fel kell szednie néhány kilót. A Bridget Jones naplójának címszereplője korábban megígérte férjének, hogy nőiesebb testalkattal ajándékozza meg. Kenny Chesney country-énekesnek ugyanis ez volt a kívánsága, ami a nászajándékot illeti.

Mediterrán ízlés

"Kenny mediterrán típusú srác, aki azt szereti, ha a nőkön van mit fogni" - fogalmazott a férj egyik barátja a Heat magazinnak. Az énekes - akinek fényképével pólót és sárga vietnami papucsot is árulnak a neten - végül rábeszélte a feleségét arra, hogy testesebben vonzóbb lenne, így Renee speciális diétát kezdett. Az étrend alapja a nagy mennyiségű csokoládés keksz és sajtos chips. "Megteszem, amit tudok, Kennyvel ugyanis megfogtam az isten lábát" - mondta Zellweger a Daily Mirrornak.

Gyors váltások

A színésznő meglepetésszerűen április végén jelentette be, hogy férjhez ment Kenny Chesneyhez. "Még nem is volt időm arra, hogy feldolgozzam a körülöttem zajló eseményeket"- nyilatkozta a színésznő, aki nem sokkal korábban még Jack White, a White Stripes énekesének felesége akart lenni. A frontember végül egy modellel házasodott össze egy brazil kenuban.

Renee Zellweger pedig újabb gyors döntést hozott. Eladta a legtöbb holmiját, és New York-i lakását, hogy visszaköltözzön Los Angelesbe, amit három éve hagyott el. Filmszerepeket viszont nem szívesen vállal a tűz közelében, a Bridget Jones második részének forgatása után azt mondta, huzamosabb ideig pihenni szeretne.