horoszkóp

Renée Zellweger rockerfeleség lesz

2004.11.09. 12:31
Renée Zellweger mégis lemond a függetlenségéről. Jack White, a White Stripes énekese eljegyezte a színésznőt. A hírt azonban nem akarták nyilvánosságra hozni. Az volt a széndékuk, hogy karácsonykor jelentik be. Sokan azt sem tudták, újból együtt a pár.

Renée Zellwegert és Jack White, a White Stripes zenekar énekese eljegyezték egymást. A pár barátai ugyanakkor úgy tudják, az eljegyzést csak karácsonykor szeretnék bejelenteni hivatalosan.

Egyszer már szakítottak

A 35 éves színésznő és a 29 éves detroiti énekes kapcsolata nem volt felhőtlen az utóbbi időben. Először a Cold Mountain (Hideghegy) forgatásán találkoztak, és szerettek egymásba. Zellweger azt mondta, élete szerelme a férfi, de útjaik mégis különváltak egy kis időre. A sajtó akkor arról cikkezett, a White Stripes frontembere új barátnőt talált. A nyilvánosság előtt nem szerette volna vállalni kapcsolatát. A zenész barátai viszont elmondták, az új lány pont úgy néz ki, mint az ex, így aztán Kicsi Renée-nek hívták a háta mögött.

Beadja a derekát

A Nagy Renée ezalatt arról nyilatkozott, a Bridget Jones második részének forgatása annyira kimerítette, hogy egy évig nem vállal filmszerepet, az ideje nagy részét pihenésre és a baráti kapcsolatok ápolására fordítja. Függetlenségéről pedig nem mond le.

A pár azonban a jelek szerint ismét boldog egymással. Úgy tűnik, Jim Carey és George Clooney sikertelen próbálkozásai után Renéé ezúttal beadja a derekát, és férjhez megy.