Anettka csak november közepén repül

vb
2006.10.24. 16:00
Technikai okokra hivatkozva az oroszok lemondták Fehér Anettka hétfőre tervezett, űrutazásnak és űrugrásnak egyaránt titulált repülését. A művésznőt e cikk megjelenésének időpontjáig nem sikerült utolérnünk, az utat megörökítő titokzatos tévécsatorna inkognitós képviselőjét viszont igen.

Kiborultam - nyilatkozta szombaton a Színes Bulvár Lapnak Anettka, miután pénteken faxot kapott az orosz szervezőktől, amiben közölték, az október 23-i nemzeti ünnepre tervezett űrutazását technikai okok miatt elhalasztják.

Forgács Rezsõ, Anettka párja a lapnak még az oroszok faxát is bemutatta, hogy bizonyítsa, nem kamuztak, és az orosztanárnőből lett műsorvezető repülni fog. Mégpedig plüsskacsájával együtt.

Talányos

A repülést és az űrjárást ugyanakkor többen megkérdőjelezik. Egyrészt azért, mert az Anettkát elméletileg reptető MiG-nek nincs olyan gépe, amelyik fel tudna szállni legalább 50 kilométer magasra, másrészt azért, mert a repülés állítólagos szponzorában sem nagyon hisznek.

November hetedike után

Az Anettka űrutazását finanszírozó, filmre rögzítő, és hamarosan elinduló, de egyelőre ismeretlen nevű tévécsatorna továbbra is inkognitóban maradni szándékozó képviselője megerősítette Rezső információit, miszerint Anettka technikai okok miatt nem repül. Hozzátette azt is, hogy Anettka hivatalosan egy másik nevezetes dátum, november 7-e után repülhet.

El is értük, meg nem is

A fiatalos hangú inkognitós úr ugyanakkor úgy véli, hogy miután a napokban kezdődik egy nagyobb szabadságolási hullám az oroszoknál, legvalószínűbb, hogy Anettka november közepe táján emelkedik az orosz légtérbe. Anettkát a cikk megjelenésének pillanatáig elértük ugyan, de a máskülönben oly kedves és beszédes műsorvezető egy lakonikus "hívjanak később" felkiáltással tette le a telefont.