horoszkóp

Robbie Williams teljesen meleg

2005.09.27. 13:20
Újabb érdekességgel bővült a Robbie Williams szexuális hovatartozásáról szóló történetek sora.: az énekes egy rádióinterjú során, élő adásban deklarálta, hogy "teljesen ferde".

A brit KEY 103 rádió riporterének a popsztár szexualitását firtató kérdésére Robbie - akit többször is hírbe hoztak egykori lakótársával és test-leki jóbarátjával, Jonathan Wilkessel - nevetve válaszolt: "Igen, teljesen ferde vagyok".

Még gondolkodik

Robbie Williams

A napokban boltokba került Trippin' című kislemezét promotáló Williams az interjú további részeben sem sietett eloszlatni a homályt. Az énekes elmondta, hogy nem áll szándékában megházasodni, és éppen barátnőt sem keres. "Régebben, amikor még nem nagyon tudtam, hogy ki is vagyok, sokszor szerettem volna ha jön valaki és megment. De mostanában egyre többször érzem azt, hogy még rengeteg időm van minderre" - magyarázza a dolgokat a pató páli erényeket csillogtató énekes.

Az Intensive Care nevet viselő új nagylemezen található My Gay Best Friend (a legjobb meleg barátom) című szám további találgatásokra ad okot. Williamset korábban számtalan hírességgel boronálták össze, ágyában megfordult többek között Cameron Diaz, a Spice Girls több tagja és Rod Stewart exfelesége, Rachel Hunter is.

Rég megmondta

Mint már írtuk, Williams állítólagos homoszexualitása évek óta pletykák és viták tárgya. Gyakran maga az énekes szolgáltat alapot a találgatásoknak, négy évvel ezelőtt például párizsi koncertjén bejelentette, hogy meleg, és tartós párkapcsolatban él barátjával és lakótársával, Jonathan Wilkesszel, aki egyébként azóta megházasodott.

Az Attitude brit melegmagazinnak pedig tavaly ősszel azt nyilatkozta, ha meleg lenne, a Blue tinipopcsapat tagjával, Lee Ryannel jönne össze szívesen. "Lee pont úgy néz ki, mint egy meleg telefonszexvonal hirdetése" - fogalmazott Williams a lapnak. Szóvivője másnap bejelentette, a popsztár csak tréfált.