horoszkóp

Beckham szeretője szerint Victoriának szilikonmelle van

2005.01.04. 16:35
Rebecca Loos szerint Victoria Beckham három ízben is megcsináltatta a mellét, mivel az első két operáció eredményét nem találta kellően látványosnak. A házaspár egykori asszisztense - aki később Beckham szeretőjeként híresült el - azt állítja: mindezt maga Victoria mondta el neki.

Rebecca Loos, mielőtt David Beckham szeretője lett volna, személyi asszisztensként dolgozott a házaspár mellett, amikor azok 2003-ban Madridba költöztek. A Loaded magazinnak adott interjújában Loos most azt állítja: "Victoria mellei nem valódiak, és ezt ő maga árulta el nekem". Beckhamné azt is elmondta Loosnak, hogy a most látható eredmény nem is egy műtét eredménye: "Változtatgatott a mellméretén, mert sose találta megfelelőnek. Először túl nagy lett, aztán túl kicsi, csak a harmadszori eredménnyel elégedett meg végre.

Szó sem lehet édeshármasról

A biszexuális Rebecca Loos a Femalefirst weboldalnak azt is elmondta, hogy sose vállalta volna be, hogy egyszerre bújjon ágyba a házaspárral. Indokként azt hozta fel, hogy egyikük sem tetszik neki. "Victoria egyáltalán nem szexi. Davidból pedig már kiszerettem. Nekem olyan pasi kéne, akinek több erkölcsi tartása van.

Mindenki mindent tagad

Victoria - aki most hathónapos terhes Beckham harmadik gyerekével - mindig is tagadta, hogy megműttette volna magát, és azt állította, hogy mellbőségének látványos növekedése mindössze a jó melltartóknak köszönhető. David Beckham pedig azt tagadta váltig, hogy megcsalta volna feleségét Loos-szal.