horoszkóp

Nicole Richie az idegei miatt csontsovány

2006.09.27. 14:18
És egyáltalán nem hiányzik neki Paris Hilton, akivel már három éve nincsenek is jóban.

Nicole Richie nem kívánja a közeljövőben felmelegíteni régi barátságát a Hilton szállodalánc örökösnőjével, akivel pedig régen közös műsoruk is volt, nyilatkozta a híresség Tyra Banks showjában, olvasható az MSNBC honlapján.

"Már vagy három éve nem vagyunk jóban" - mondja és hozzáteszi, a barátság nem hiányzik neki. Ezek szerint persze a nagy kapcsolat már jóval előbb véget ért, mint azt korábban a sajtó hitte, vagy mint Hilton bejelentette.

Lionel Richie lánya tagadta a pletykákat, miszerint Paris elhíresült szexvideója okozta a barátnők szakítását, mint ahogy azt is röhejes feltételezésnek tartja, hogy élő adásban akar kibékülni barátnőjével.

Nincsen mérlege

Richie kitért vékonyságára is, hiszen mostanában sokan bulímiával, vagy anorexiával vádolták. A sztárocska szerint a vádak hamisak, nem beteg, csak azért ilyen vékony, mert rosszak az idegei. Kifejtette, hogy tisztában van azzal, hogy híznia kéne néhány kilót, de mikor megkérdezték pontosan mennyire gondol, nem tudott válaszolni, arra hivatkozva, hogy nincs otthon mérlege.