Az énekesnő és 19 éves kedvese sem jelent meg a vasárnapi Grammy-gálán, ugyanis Rihanna párja éjjel megütött egy nőt bérelt autójában, és később feladta magát a rendőrségen. Egyes források szerint Rihannát verte meg, az illetékesek azonban nem adhatják ki az áldozat nevét, amennyiben családon belüli erőszakról van szó. Az énekesnő szóvivője az incidens után megnyugtatta a rajongókat, hogy kedvencük jól van. Az óvadék ellenében szabadon engedett Chris Brown ellen egyelőre folyik a nyomozás, és március elején kell majd bíróság elé állnia.

Miután az énekesnő aktuális barátja, Chris Brown vasárnap összetűzésbe keveredett egy hölggyel, aki a heves vita során meg is sérült, Rihanna lemondta fellépését 51. Grammy-gálán. A rendőrség információi szerint Brown és áldozata egy bérelt autóban keveredett vitába éjjel fél egy környékén a Los Angeles-i Hancock Parknál. Miután kiszálltak a járműből, a vita elfajult. A kiérkező rendőröket, akiket egy szemtanú értesített a történtekről, csak az áldozat várta meg, Brown ekkora már távozott a helyszínről -írja a Los Angeles Times. Az énekes este végül feladta magát a rendőrségen. A People információi szerint Chris Brownt fél hétkor vették őrizetbe, majd ötvenezer dolláros óvadék fejében szabadon engedték. A 19 éves hírességnek várhatóan március ötödikén kell majd bíróság elé állnia, és a nyomozás során szerzett információk alapján nőhet a bűnlajstroma.

A rendőrség nem kívánja megnevezni azt a nőt, aki feljelentést tett családon belüli erőszak miatt, csupán annyit árultak el róla, hogy az arcán sérült meg, és később azonosította támadóját Brown személyében. A feltételezések szerint valószínűsíthető, hogy az énekes barátnőjével keveredett vitába. Rihanna mindenesetre később kiadott egy hivatalos közleményt, és biztosította rajongóit arról, hogy jól van. Ennek ellenére röviddel a vasárnap esti gála előtt értesítette a szervezőket, hogy nem áll módjában tiszteletét tenni a rendezvényen, ahol egyébként Disturbia című dalát adta volna elő. Heves vérmérsékletű párja pedig egyik szerelmes dalával, a Foreverrel örvendezette volna meg a közönséget - írja a Reuters. Rihanna helyett Al Green és Justin Timberlake lépett színpadra.

Rihanna és Chris Brown

A barbadosi illetőségű hírességet három, Chris Brownt pedig két kategóriában jelölték Grammy-díjra. A 19 éves énekes, aki az év előadója lett az idei American Music Awards-on, a DailyMail információi szerint 2007 óta van együtt kolléganőjével. A pár mindenesetre ennyi idő után is próbálja titokban tartani a románcot. Igaz, előfordult, hogy egy gyorsétteremben smároltak, és ennek folyományaként az üzletlánc marketingigazgatója, James O'Reilly megígérte az énekesnőnek, hogy ingyen ehet náluk és egyéb jutalmat is kap, ha barátjával máskor is "forróbbá teszik a hangulatot". Ezt követően a Sun fotóriportere kiszúrta, hogy Rihanna nagyméretű gyűrűt hord a bal gyűrűsujján. Eljegyzésről nem érkezett hír, a FemaleFirst csupán arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a pár összeköltözik.