A kívülálló számára váratlanul elhunyt Forgács Rezső, Fehér Anettka férje és menedzsere. A Rezsőkeként megismert férfi rákban szenvedett, végül a tüdeje adta fel.

Szerdán délután elhunyt Forgács Rezső, Fehér Anettka menedzsere, férje, sokak szerint agya. A férfival rák végzett, a kecskeméti kórházban halt meg. Információink szerint váratlan vizesedés lépett fel a lábában és a tüdejében, amikor Anettka haza szerette volna vinni, hogy otthon halhasson meg.

A celebvilágban Rezsőkeként ismert menedzser és férj betegsége a benfenntesek között nem volt titok. Gáspár Győző a Velvetnek elmondta, tudták, hogy nagyon beteg, és nagyon sajnálják. Terry Black, a család jó barátja azt nyilatkozta a Blikknek, hogy bár tudott arról, hogy Rezső beteg, arra nem számított, hogy ilyen gyorsan és hirtelen megy el. "Kevés embert láttam ilyen mély szeretetben élni, náluk soha nem volt veszekedés és vita, magánéletük botrányoktól mentes volt." Csala Zsuzsát elsők közt értesítette Anettka a tragédiáról, így érthető, hogy a színésznőt is sokkolta a hír. "Fel sem fogható, ami történt. Rezső zárkózott ember volt, de engem bizalmába fogadott. Egy hónapja még a cigiről is leszokott, de úgy látszik, ez már nem volt elég" - könnyezte meg a hír Csala a Borsnak.

A műsorvezetőnő és Forgács Rezső 2005-ben házasodtak össze, ekkor már hét éves kapcsolatot tudhattak maguk mögött. 2006-ban a műsorvezetőnő teherbe is esett: kislányt vártak, akinek szintén az Anettka nevet tervezték adni. 2006 márciusában azonban Fehér Anettka egy egyiptomi nyaralás után elvetélt.

"A házasélet ugyanolyan, mint a nem házas élet - mesélte 2005 szeptemberében Fehér Anettka aki szerint a papír semmit sem változtatott kapcsolatán Forgács Rezsővel. "Egyáltalán nem tartottam fontosnak az esküvőt, de hát Rezső megkérte a kezem, én pedig igent mondtam.