horoszkóp

Tíz tévés ripacs, de ki a legripacsabb?

2008.05.27. 11:13

Vannak megélhetési celebek, wannabe-celebek és azok, akik úgy érzik, ők csak szerencsétlen áldozatai a bulvársajtónak. Ön most egyszer és mindenkorra eldöntheti, kik az igazi ripacsok közülük, és kik azok, akik még erre se alkalmasak. Szavazzon a legripacsabbra!

Bajor Imre

Listánk első szereplője a Heti Hetes egyik csillaga, akit, ha nem lenne, ki kéne találni. Vagy helyette valaki mást. Az viszont tény, hogy van, akinek akár jól is tud állni a ripacsszerep. De lehet, hogy csak azért tűnik így, mert egész életében ebben láttuk? Kell, hogy legyenek Bajor Imrék, mert jó ripacsnak is nehéz lenni, hát még megfelelni a kialakult képnek. Ön most dönthet, hogy egy tízes listán mennyire ripacs, vagy mennyire nem a színész, aki Gálvölgyi János kebelbarátja.

Dombovári Vanda

Valaki szólhatna a Reggeli műsorvezetőjének, hogy le kéne vegye azt a vicsorgó halotti maszkot. Hogy hogyan és miért került fel rá, azt mi se tudjuk, mindenesetre olyan, mintha Stohl Buci lett volna a mestere, még fénykorából. Amúgy Dombovári nyilván maximálisan őszinte oldalát nyújtja reggelenként, úgyhogy ez nem is maszk, csak rossz a világítás vagy a sminkes. Legalábbis simán lehet, hogy ön úgy gondolja.

Erdélyi Mónika

"Hisztis vagyok, de csak a színfalak mögött" Mónika, akinek neve egyet jelent a magyar valóságból kiragadott szerencsétlenek kiabálós műsorával, igazán tudja, hogy mitől döglik a légy. A mára kissé elrutinosodott showműsorban a mindig megértőt, a megrendültet és a komolyat nála jobban talán csak Liptai Claudia adja, de az is lehet, hogy ön egyáltalán nem így gondolja. A szülés pillanatáig a képernyőn maradó Erdélyi annyira függője a saját showjának, hogy alig bírt kihagyni néhány hónapot, máris visszatért, hogy továbbra is nagyon megértő legyen. De mennyire ripacs?

Gombos Edina

A TV2 műsorvezetőjének jellemfejlődése is megér egy misét: nem elég, hogy miután hónapokat - mit hónapokat, éveket! - kellett várjunk, hogy végre teherbe essen és így igazoltan hízzon meg, még azt is végig kell hallgatnunk, hogy pénzt fizet annak, aki elárulja, hogyan is került ez ki a bulvársajtóba. Az intellektusát egy szemüveg formájában kifejező Gombos már igen meggyőzően tudja mondani, hogy "megette a saját lábát a hűtőben rekedt fiú", de érzelemnyilvánításban volna még mit tanulnia. Akár Marsi Anikótól is. Viszont legalább élőben bakizik, juhé!

Hajdú Péter

Az érzékeny lelkületű műsorvezető, aki nehezen bírja a kritikát, szintén rájött, hogy könnyebb úgy érvényesülni, ha a bulvárlapok mindig róla írnak, mintsem csinálni is valamit. Így kaphattuk meg a Sarka Kata-sagát, ami nem is látszik elhalványolodni, amíg nem jön végre a gyerek; és persze nyilván azután se. No, de a lényeg nem is ez, hanem az, hogy Hajdú hogyan domborít a képernyőn, tehát ön most eldöntheti, hogy a műsorvezető őszintén, erőltetetten frizbizik-e vagy sem. Ne feledjünk el megemlékezni másik nagy sikerű szerepléséről, a NévShowrról, amiben hasonmásával, Dömsödi Gáborral hódít!

Hajós András

"Celeb vagyok, de csak amikor én akarom" Hajós Rulez András is felkerült ripacslistánkra, mivel magunk sem vagyunk teljesen biztosak benne, hogy most ő akkor jópofa, vagy csak mindenáron az akar lenni. Az ő gyomra nyilván csak bizonyos mennyiséget tud bevenni a celeblétből, tehát akár sajnálni is lehet. Mindenesetre talán neki is jobban állna, ha csak énekelne a színpadon, ahelyett hogy folyton mindenkinek megpróbálja megmondani a frankót.

Liptai Claudia

Ó a Claudia! Bár még nem Oprah, de legalább a ruhái már szépek. A napokban ételmérgezést kapott ugyan, ám ez nem változtat azon, hogy hiányzik neki a Tanár úr a reggeleken. A mezőnyben különben sincs még egy ilyen nő, aki ennyire meg tud hatódni, aki ennyire sok érzelemmel hallgat vagy könnybe fojtott hangon kommentál történeteket, legyen szó halálesetről vagy egy fájdalmas szakításról. Glicerinre sincs szüksége, csak úgy hullanak alá a könnyek kerek arcán, máskor viszont mindent vidáman megtesz, akár még szumósnak is öltözik, hogy igényesen szórakoztasson.

Németh Kristóf

Szinte hallom is, ahogy énekli: "egyedül nem megy, ha-ha-ha-ha". A sör exnagykövete ennek értelmében szinte egyszerre lélegzik a sajtóval, újságmegjelenés nélkül nem törtenhet vele semmi, így mindenki nagy örömére ő az a celeb, aki nem csak színpadon kiváló ripacs, hanem az életben is. Nem kell őt bántani, érzései annyira mélyek, hogy egyszerre (vagy pár napos csúsztatással) éli meg őket a tisztelt olvasóval, majd este ugyanolyan kőkemény beleéléssel hozza a Kertész Gézát, hogy aztán lazítani vigye a családját Tunéziába. Persze minimum egy fotós kíséretében.

Sas József

Adócsalóknak Kossuth díj ugyan nem jár, de egy nagy vállveregetés mindenképp, hiszen hihetetlen, hogy valaki harminc éven keresztül tudja fenntartani magát ugyanazokból a poénokból, ráadásul olyanokból, amik már harminc éve se voltak viccesek. No, de ahogy ízlések és pofonok is különbözőek, nyilván erre is volt és ma is kell legyen igény. A Mikroszkóp Színpad apukája legjobban Lorán Lenkével mutat jól egy színpadon, de lehet ez is csak megszokás. Annak azért titkon mi örülünk, hogy legalább a tévéből nagyjából száműzték. És ön?

Stohl András

Az ország Bucija a tipikus esete annak, amikor a cipésznek a kaptafánál kéne maradnia. Vajh miért nem elég neki, ha esténként Hermelint játszik, meg lövöldözős hekust a királyi tévén? Mindenesetre a Való Világ óta valamit visszavett a vásári kofa szerepéből, talán annak köszönhetően, hogy túl nagy lett a sajtóvisszhangja a fehér poros sztorinak. Azt meg hogy a Reggeliben mennyire játssza túl magát, döntsék el önök.