horoszkóp

Ittasan vezetett a Grease színésznője

2005.01.27. 09:34
Egy autópálya-lezárást szeretett volna forgalommal szemben kikerülni Stockard Channing, de a rendőrök nem díjazták az ötletet. Egy alkoholteszt után az is kiderült, minek köszönhette a színésznő kreatív vezetési stílusát.

Az Emmy-díjas Stockard Channingot lekapcsolta a rendőrség, amikor azon kapták, hogy autójával megpróbált kikerülni egy útlezárást Hollywood egyik útján. A színésznő ugyanis ezt a szembesávban, ráadásul részegen tette - adta hírül a helyi rendőrség szóvivője.

Az alkohol kreatívvá tesz

#alt#
Stockard Channing
A hatvan éves színésznőt a kaliforniai autópálya-rendőrség állította meg december 14-én, majd közel három órát ült börtönben, míg végül óvadék nélkül szabadlábra helyezték - közölte a seriffiroda. Alex Delgadillo, az autópálya-rendőrség szóvivője azt is elmondta, hogy a főút egyik sávja aznap éjjel azért volt lezárva, hogy eltávolíthassanak egy elakadt járműszállító trélert. Ekkor tűnt fel a rendőröknek Channing autója, ami a másik sávban, forgalommal szemben próbálta kikerülni a helyszínt. A kocsit félreállító rendőrök szerint a járműből dőlt az alkoholszag, ezért azonnal tesztet végeztettek a színésznővel, és kiderült, hogy véralkoholszintje a Kaliforniában megengedett 0,08 ezreléknél jóval magasabb, 0,12 ezrelék.

Akár fél évre is lecsukhatják

A kétrendbeli közlekedési kihágás ügyében hétfőn nyújtották be a keresetet - mondta el a városi jogtanácsos szóvivője, Frank Mateljan, aki hozzátette: a lehetséges maximális büntetés ilyen esetekben féléves elzárás és ügyenként 1000 dollár bírság. A színésznőnek február 9-én kell megjelennie a bíróság előtt, menedzsere, Ernest Jonhns nem kommentálta az esetet.