horoszkóp

Bemutatták az esküdteknek R. Kelly pedofilpornó-videóját

2008.05.21. 20:10
Tegnap nézhették végig az esküdtek azt a 27 perces videót, amelyen állítólag R. Kelly szerepel egy 13 éves lány társaságában. A felvételen látható férfi szexuális kapcsolatot létesít a fiatal lánnyal, aki többek között orálisan is kielégíti. Ha a zenészt bűnösnek találják, 15 évre is elítélhetik.

A hosszú ideje számos rejtélyes ok miatt húzódó büntetőperben az esküdtek tegnap tekinthették meg azt a 27 perces videót, amelyen állítólag R. Kelly egy 13 éves lánnyal létesít szexuális kapcsolatot. A felvételen számos szexuális tevékenység látható, maszturbáció, orális kielégítés, valamint van egy vizeléses jelenet is, írja a hollywoodrag.com.
A videón szereplő férfinek az arca végig csak profilból látható, azonban a fiatalkorú lány tisztán kivehető. A lány kifejezetten unottnak tűnik az aktus alatt, ritkán szólal meg, egész pontosan csak akkor, amikor a férfi megkéri, hogy szólítsa őt "apunak". Végül, mintegy záróakkordként a férfi az együttlét után gyengéden letörölgeti a lányt egy törölközővel és a kezébe nyom némi pénzt.

Az állítólagos áldozat is tagadta szereplését a videón

Képaláírás

Miután az esküdtek végignézték az ügyész szerint egyszerűen csak "aljas, felháborító és gusztustalan" felvételt, amelyben a vád szerint "Robert Kelly volt a koreográfus, a rendező, az alkotó és a főszereplő", a zenész tagadta, hogy ő szerepelt volna a felvételen. R. Kelly ügyvédje, Sam Adam Jr. szerint védencének van egy anyajegye a hátán, és ez kizárttá teszi, hogy ő fajtalankodott volna a lánnyal, mivel a felvételen szereplő férfinek nem volt ilyen különleges ismertetőjegy a testén, írja a BBC. A gyanú szerint a felvételen szereplő, immár 23 éves áldozat szintén tagadta, hogy ő látható a videón.

A zenészt 15 évre is elítélhetik

Ha bebizonyosodik, hogy a zenész valóban bűnös, akkor akár 15 év letöltendő börtönbüntetésre is elítélhetik. A felvételt, amit eredetileg még 2002-ben juttatták el a Chicago Sun-Times napilapnak, egyből továbbították a rendőrségnek. Négy hónapnyi nyomozás után R. Kellyt 21 vádpontban hozták kapcsolatba gyermekpornográfiával, ebből azóta hetet már ejtettek. A zenészt le is tartóztatták, de 750 ezer dollár (120 millió forint) óvadék ellenében szabadlábra helyezték.