horoszkóp

Jessica Biel Timberlake-kel csalta meg Roger Nyulat

2009.03.09. 15:14
A színésznő volt a meglepetésvendég a Saturday Night Live-ban, ahol vőlegénye már szinte állandó szereplőnek számít. Biel a Roger nyúl a pácban című filmből ismert szeximbólum, Jessica Rabbit szerepében vonult be a stúdióba, osztatlan sikert aratva. Dögös nejt alakítva is sikeresen csavarta el a kikapós férjet játszó Timberlake fejét, miközben a valóságban idén nyárra tervezik az olaszországi esküvőt.

A 27 éves színésznő a Satuday Night Live nézőit lepte meg szombaton este, amikor az 1988-as, Roger nyúl a pácban című filmből ismert rajzfilmfigura, Roger Nyúl dögös nejeként, Jessica Rabbit szerepében vonult be a stúdióba. Vőlegénye, Justin Timberlake eközben a tipikus tetűférjet alakította a jelenetben, aki szerepe szerint azonnal ráizgult a dögös vörösre.

Cathy vs. Jessica Rabbit

A SNL készítői azért döntöttek a mesefigurák szerepeltetése mellett, mert egy nemrég készült felmérésben az amerikaiak megszavazhatták a legszexibb rajzfilmfigurákat, ahol magasan a vörösruhás bombázó, Jessica Rabbit tarolt. Az Amerikában 1976-tól máig népszerű Cathy című képregény címszereplő főhősnője, Cathy viszont kimaradt: nyilván nem véletlenül, hiszen a könnyen átverhető háziasszony-karakter szexepilje meg sem közelíti Jessica Rabbit csábító alakját.

A showban ezért Cathyt és férjét faggatták a szavazásról, Cathy szerepében Andy Samberggel, ellenszenves férjeként pedig a hülyeparókás Justin Timberlake-kel. "Biztos, hogy most csak pislogni tudnék, ha besétálna ide Jessica Rabbit" - jelentette ki a bájcsevely-interjú végszavaként Timberlake, mire megjelent a testet öltött Jessica Rabbit a filmből is ismert hosszú, vörös ruhában és lila kesztyűben, kitömött fenékkel, és gátlástalanul lecsapta Cathy kezéről a könnyen csábítható férjet. Timberlake egyébként a legfrissebb hírek szerint már nem csak a pasija, de a vőlegénye is a színésznőnek, a Daily Mail szerint nyárra tervezik az olaszországi esküvőt.

Justin Timberlake nem először próbálja ki magát a paródia műfajában. Ez év februárjában például a Lonely Island nevű parodistatrió spontán magömlésről szóló klipjében tűnt föl. A tanulságos felvilágosító klipből megtudhatták a szerencsés nézők, hogy a nadrágbaélvezés bármikor lesújthat, hiszen nem kell hozzá túl sok: egy kis szőlőevés is elég. Az énekes tavaly novemberben pedig a Saturday Night Live-ban bukkant fel, akkor Beyoncé Knowles klipparódiájában remekelt tűsarkúban, háttértáncosként.