horoszkóp

Robbie Williams abbahagyta az elvonókúrát

2007.03.07. 12:55
Három hét után elhagyta a rehabilitációs intézetet Robbie Williams, aki 33. születésnapján kezdte meg az elvonókúráját. Az énekest korábban gyógyszerfüggőség és alkoholizmus miatt is kezelték.

Elhagyta az arizonai rehabilitációs intézetet Robbie Williams, ahol három héttel ezelőtt kezdte meg az elvonókúráját, írja a BBC. Az eredetileg négy hetesre tervezett terápiát egy barátja szerint az énekes egyszerűen félbehagyta.

33. születésnapján kezdte

Robbie

A függőségekre és traumákra szakosodott Meadows klinikát Robbie és édesanyja közösen választotta, ahova az énekes kolléganőjénél, Britney Spearsnél lényegesen kisebb nyilvánosság előtt vonult be ezúttal gyógyszerfüggőségével magyarázva a kúra fontosságát. Azért, hogy édesanyjának is örömet szerezzen, úgy döntött, február 13-án, a 33. születésnapján kezdi meg a terápiát. Willams édesapja, Pete néhány nappal azután lelkesen nyilatkozott a sajtónak arról, fia szépen javul.

Az elmúlt időszakban Robbie Williams édesanyja, Jan is szívesen nyilatkozott a fiáról. Elmondta, előfordult már, hogy fia részegen és bedrogozva hazament, és egyszerűen az ölébe hajtotta a fejét és sírva fakadt.

Elvonók sora

Robbie Williamset nem első alkalommal utalták elvonúkúrára. 1995-ben, amikor kivált a Take Thatből, bejelentkezett egy terápiára drog és gyógyszerfüggőségét kezeltetni. Évekkel később alkoholfüggőségéről beszélt a nyilvánosság előtt. A tavalyi skandináv turnéja alatt azonban már kitiltotta az alkoholt a közvetlen környezetéből. Mint azt a belga Het Laatste Nieuws megírta, Robbie a kívánságlistáján jegyezte meg, hogy alkoholt senki nem tehet a színpad mögé a fellépése idején, csak Evian ásványvizet, két dezodor, két fehér fürdőlepedő, és extra finom vécépapírt.