horoszkóp

Robbie Williams becsajozott a rehab után

2007.03.12. 13:30
A brit énekes hasznosan foglalta el magát, miután egy héttel a kúra vége előtt lelépett a kezelésről: felszedett magának egy svéd énekesnőt. Lisa Lovbrand szerint csak haverok, és most csak közös számot írnának.

Robbie Williams egy héttel a kúrája vége előtt hagyta el az amerikai rehabilitációs központot, ahol gyógyszer-függőséggel kezelték - jelentette be szerdán, a The Sun hasábjain az énekes szóvivője. Az azóta eltelt időt az énekes hasznosan töltötte: bulizott és becsajozott.

A popsztár február 13. óta vendégeskedett a klinikán, azaz a 33. születésnapját már nem otthon ünnepelte. Az újság azt is megemlítette, a Cottonwood de Tucson központnál nincs keményebb elvonó az államokban. Pácienseiktől nemcsak azt követelik meg, hogy osszák meg hálószobájukat két másik sorstársukkal, de emellett kötelező részt venniük az intenzív, illetve az egyéni csoportterápiákon is. Mindezért 700 fontott számol fel éjszakánként az arizonai egészségközpont. Nyilatkozatában arra is kitért a szóvivő, hogy Williams ezzel befejezettnek nyilvánítja azt a kezelést, és egy másik programon folytatja majd Los Angelesben. A The Sun szerint Williams-sel most végre törődött az édesanyja, Jan is, aki foglalkozását tekintve alkohol- és drogtanácsadó.

Robbie Williams-nek nem ez az első rehabos élménye, hiszen 1995-ben már hasonló problémákkal kezelték Angliában. Akkor az ex-Take That tagnak a gyógyszerfüggősége mellé még kóros alkoholimádat is társult.

A munka nemesít

A legújabb albuma, a Rudebox Európában igen jól fogyott, de az amerikaiak - Williams nagy bánatára - szinte csak feketén szerezték be zenéjét. Az énekesről az a hír járja, hogy megállás nélkül robotol, mióta visszatért Los Angelesbe, és valószínűleg ez annak köszönhető, hogy sikeresen tárgyalt a Smashbox Studios nevű kiadóval. Amikor a popsztárt arról faggatták, dolgozik-e az új albumán, nem árulta el részleteket. De meglehetősen vidámnak tűnt a szemtanúk szerint, miután távozott a stúdióból. Szerdán ennek örömére már a Hyde nevű éjszakai klubban múlatta az időt.

Bimbódzó szerelem

A jókedv további forrása lehet, hogy az utóbbi időkben Williamst többször látták Lisa Lovbrand svéd énekesnővel. Lovbrand tagadja, hogy románc alakult ki köztük, de bevallotta, hogy nagyon jóban van az énekessel és vonzódik is hozzá. "Egy szexi pasi" - jegyezte meg. "A rehabilitáció óta sokkal erősebbnek és kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Boldog és nagyon pozitív. Évek óta ismerjük egymást. Úgy, öt vagy hat évvel ezelőtt találkoztunk egy Los Angeles-i étteremben. Azóta bulikban futottunk össze. Sokat mesél azokról a dalokról, amiken most dolgozik, de leginkább arról beszélgetünk, hogy írunk néhány közös számot."