horoszkóp

Robbie Williams visszatérne a Take That-hez

2007.04.08. 15:39
A brit énekes Amerikában nem annyira népszerű, ezért visszatérne a szigetországba. Legalábbis a mama ezt hangoztatja mindenhol.

Robbie Williams édesanyja szerint fia visszatérne korábbi csapatához a Take That-hez.

Jan Williams azt is elárulta a Stoke Sentinel nevű brit újságnak, hogy a fiát felvillanyozta, hogy korábbi bandája mennyire sikeres. "Szívesen visszamenne hozzájuk, tudom. Úgy érzem, hogy ez be is következik"  - árulta el a mama. Williams még 1995-ben elhagyta Take That-et, hogy szóló karrierbe kezdjen. A fiúcsapat egy évig sem húzta nélküle: felbomlott.

A siker meghozza a kedvet

Mióta a zenekar megújult és két slágerük is sikeresen debütált a brit listákon, az eredmény is  kézzelfogható: februárban megkapták az ötödik British Awards díjukat. Emellé  összehoztak egy slágergyanús nagylemezt is, ami szintén népszerű a fiatalok körében.

Williams viszont nem szerepelt ennyire jól az utóbbi hónapokban. Bár őt is jelölték ebben az évben a szigetország zenei díjára, de csúnyán megbukott. A legújabb albumát a Rudebox-ot lehúzták a kritikusok, és az abból készült kislemeze is csak a negyedik helyen kullogott az angol slágerlistán.

Robbie ennek ellenére boldog

Nemrég még gyógyszerfüggőséggel kezelték az énekest, miután a 33. születésnapján önként bevonult egy Los Angeles-i klinikára. A szervezők, így a szeptemberi ázsiai körútját is lemondták feszültségre és kimerültségre hivatkozva.

"A fiam oké és jól van és hál isten meggyógyult - mondta Mrs Williams, aki nemrég elrepült a tengeren túlra, mert fia társaságára vágyott. Elmondása szerint: "élvezi az életet és rúgja a bőrt. A haverjaival meg rengeteget nevet. Jó újra így látni. Sokat ír és csomó időt tölt a stúdiójában. Nagyon jó helyen van most - tette hozzá a lelkes mama.

A fia karrierjének hanyatlása ellenére Mrs Williams tagadja, hogy kritizálta volna a Take That-et. "A múltban történtek ellenére izgatott vagyok, mert most valami jónak kell történnie a fiammal. Mikor a Take That elindult egy kitűnő csapat volt, de még most is az - fejezte be az interjút egy hosszú nyelvcsapással Mrs Williams.