horoszkóp

Robbie Williams Osbourne-lánnyal randizik

2004.09.27. 17:11
Legtöbben még mindig úgy tudják, Robbie Williams Valerie Cruzzal jár. Legutóbb azonban Ozzy Osbourne lányával randizott egy étteremben. Aimee Osbourne a híres-hírhedt Kelly nővére, és szemtanúk szerint a tenyeréből etette a popidolt, majd a tetoválásait simogatta.
Osbourne-ok közt

Robbie Williams Ozzy Osbourne lányát próbálja behálózni. Legalábbis mostanában többször randiztak: legutóbb a divatos Los Angeles-i Mauro's Caféban vacsorázott együtt a popidol és a rocker legidősebb lánya, Aimee.

"Nagyon is úgy néztek ki, mintha egy pár lennének. Les sem vették egymásról a szemüket, még vacsora közben sem" - nyilatkozta egy vendég az eset kapcsán, akit az Ananova idézett. Az este folyamán nemcsak szemeztek a fiatalok, hanem a szemtanú szerint a lány Robbie mellkasára varrt tetoválásait is simogatta. Ezután vacsorájából etetni kezdte az énekest.

Aimee és Robbie már korábban megismerkedtek egymással, amikor az énekest Ozzy Osbourne kisebbik lánya, Kelly kísérte egy turnéja néhány állomására. Aimee is velük tartott, és hamarosan összebarátkozott az előadóval.

Nem kenyere a nyilvánosság

Aimee eddig nem volt állandó szereplője a bulvársajtónak, mert ő volt az egyetlen Osbourne-sarj, aki nem volt hajlandó az Osbournes - Egy rém rendellenes család című doku-szappanoperában szerepelni. Az immár Emmy-díjas realityben a gyerekek közül csak Kelly és Jack vállalt - Aimee szerint - abnormális szerepet.

Sokan kételkednek abban, hogy ezentúl ír majd a sajtó a legidősebb lányról. Robbie ugyanis nemcsak vele jár. Még tart a viszonya Valerie Cruz színésznővel, akivel egy partin ismerkedett meg.

Valerie a barátnő

"Egyik próbálkozást sem kell igazán komolyan venni. Úgy tűnik, Robbie még mindig nem találja az igazit. Ezzel pedig csak az baj, hogy nagyon vágyik egy feleségre, és családot szeretne végre alapítani" - állította az énekes egyik ismerőse. Valerie pedig az első nő volt, akivel Robbie komolyan foglalkozott az után, hogy Rod Stewart ex-barátnőjével, Rachel Hunterral tavaly szakított. De úgy tűnik, nem is az utolsó.