Robbie Williams kísérteteket lát

2004.10.06. 10:50
Az angol énekes az ex-Beatle, Ringo Starr házát bérelte ki Los Angelesben. Az már csak beköltözéskor derült ki, hogy az egyik fotelhoz egy idős hölgy is tartozik. Williamsnek annyira bejött az új lakótárs, hogy azóta szenvedélyesen tanulmányozza a természetfeletti jelenségeket.
Robbie Williams nem ijed meg a szellemektől: maga is évekig élt egy kísértetek járta házban. Az énekes az egykori Beatles-tag, Ringo Starr házát bérelte Los Angelesben, és egy, a Radio 1 számára adott interjúban arról mesélt, hogy már beköltözéskor fura jelenségeket tapasztalt: "A költöztető cég emberei nem akartak bemenni a házba, mert az egyik székben egy idős hölgyet láttak üldögélni."

Jól kijön az öregekkel

Robbie nem ijed meg a szellemektől
Ringo fia, Zak Starkey is megkérdezte, amikor hallotta, hogy az énekes a régi házukban lakik, hogy látta-e a gyerekeket a kertben, és az öreg hölgyet. "Nos, gyerekekről nem tudok, de az öreg hölgy biztos, hogy azóta is ott van" - ismerte el Williams, akit különben nem zavart a szellemtársaság. Talán azért sem, mert az élő idős emberekkel egyébként jól kijön: nemrég egy interjúban például elmondta, hogy egy önkéntes program keretében szülővárosában, Stoke-ban maga is látogatott idősotthonokat, ahol az öregekkel bingót játszott, és állítása szerint mindenki nagyon jól érezte magát: "csodajó ott a hangulat, és sokat nevetünk."

Paranormális tévéshow

Az énekesre azonban most olyan mély hatást tett első találkozása a paranormális jelenségekkel, hogy most új karriert fontolgat, és tévé-pszichológus szeretne lenni. Azt állítja: teljesen szenvedélyévé vált a természetfeletti dolgok iránti érdeklődés, és szeretne egy saját, ilyen témájú műsort. "Egy egész tévésorozatot szeretnék paranormális tárgyú témában. Ez most rettentően izgat!" - lelkesedik Williams. "Teljesen nyitott vagyok a lehetőségre, már csak azért is, hátha a szuggesztió erejével valóra is válik" - viccelődik stílusosan. "De ez majd kialakul. Mindenesetre jó volna egy saját tévé-show." - tette hozzá valamivel higgadtabban.