Robbie Williams kibékülne Christina Aguilerával

2004.10.13. 12:50
Robbie Williams mostanában egyre több időt tölt Amerikában, talán ezért érzi kínosnak, hogy önéletrajzi könyvében beszólt az énekesnőnek. Azt állítja: akkor azért sértődött meg, mert Aguilera visszautasította a duettfelkérését, de most levélben próbálja elnyerni bocsánatát.
Robbie Williams pár hete megjelent önéletrajzi könyvében alaposan beszólt Christina Aguilerának, most azonban szeretne kibékülni vele. Az énekes Feel című könyvében tiszteletlen megjegyzésekkel illette Aguilerát, de most már bánja, hogy hagyta megjelenni ezeket - írja a Femalefirst.

Az énekes reménykedik a békülésben

A 30 éves Williams szerint Aguilera "úgy néz ki, mintha egy buzibár vendégét egy egész éjszakás mulatozás után, hajnali hatkor keresztezték volna valakivel, akinek élete célja, hogy fákat mentsen meg."

Most, hogy az énekes ideje nagy részét Amerikában tölti, bűnbánó nyilatkozatokban próbálja elnyerni az énekesnő megbocsátását. Például így: "Mélyen megbántam már, hogy annyira lehúztam őt. Remélem, hogy egy bocsánatkérő levél talán rendbehozhatja köztünk a kapcsolatot."

Aguilera visszautasította

Williams azt is elismeri, hogy valószínűleg azért neheztelt a könyv írásának időpontjában az énekesnőre, mert Aguilera visszautasította egy duettfelkérését. Az énekesnő pedig igazán finom fricskával mondott neki nemet: "Személyesen elbűvölőnek találom, de a stílusunk túlságosan különbözik. Egy ilyen duett egyszerűen nem működne. Inkább Mariah Carey-t kellene megkérnie, ő amúgy is imádja a duetteket."