horoszkóp

Robbie Williamset a Take That mentette meg

2005.11.11. 13:00
Robbie Williams köszönetet mondott a Take That zenekar egykori tagjainak, hogy megmentették a bűnözéstől és a kábítószer-függőségtől.

Robbie bevallotta, hogy a Take That tagjai - név szerint Jason Orange, Howard Donald, Mark Owen és Gary Barlow - lehetséges, hogy megmentették az életét, mivel a zenekar sikereinek köszönhetően jött az a pénz, mellyel le tudta győzni közismert drogfüggőségét, írja a People magazin.

Dealer vagy betörő lett volna

Egy tévés dokumentumfilmben így nyilatkozott: "A Take That talán megmentette az életemet. Egyébként is sok problémám volt a drogokkal, és kezdtem elszállni. Egészen biztosan dealer vagy betörő lettem volna, mert nem lett volna elég pénzem arra, hogy finanszírozzam a függőségemet. Szóval nagy valószínűséggel most börtönben ülnék."

'Szerettünk szívni és vihorászni'

Az énekes azt is bevallotta, hogy ő és a Take That - mely épp egy évtizede bomlott fel - gyakran módosították együtt a tudatukat. Az angol ITV1 tévé "Take That... For The Record" nevű műsorában az énekes így nyilatkozott: "A Take That előtt acidot és speedet nyomtam, és nagyon sok füvet szívtam, szóval így is, úgy is abba az irányba tartottam. Ugyanakkor a kábítószer nem volt igazán az életem része, csak annyira, hogy szerettünk szívni és vihorászni. Tudod, annyit nevettünk, amire még ma is jó visszagondolni. Azok voltak a legszebb idők, amikor füveztünk."

Szernosztalgia

Hasonló kétes nosztalgiával gondol vissza kokszos múltjára Rod Stewart is, aki a napokban arról nyilatkozott, hogy régebben mennyivel tisztább volt a kokain, mint manapság, és hogy mennyire félti gyermekeit a koszos szertől.