Robbie Williams imádott drogozni

2004.12.20. 17:33
Robbie Williams bevallotta, élete egyik legszebb korszaka az volt, amikor drogozott. Azért hagyta csak abba, mert hízott a szerektől. Korábban arról vallott, a depressziója és alkoholfüggősége ellen szedett gyógyszerektől szintén hízik.

Robbie Williams bevallotta, élete egyik legszebb korszaka az volt, amikor kokain és extasy-függő volt, és amikor napi rendszerességgel ivott. Egyedül azt bánta, hogy a drogok hatására felszedett néhány kilót.

Robbie, a hangár

#alt# "Akkora lettem, mint egy kisebb repülőgéphangár" - mondta a harminc éves énekes, akit az Evening Standard idézett. Robbie a Real Radiónak adott két órás interjút, amelyben a szenvedélybetegségéréről vallott. A műsor vágott változatát karácsonykor adja majd le a rádió, amelyben a popikon azt a meglepő kijelentést tette, ha nem hízott volna el, még mindig folytatná a drogozást.

"A legtöbb szép emlékem ezekhez az évekhez fűződik, amikor függő voltam. Szinte minden jó dolog akkor ért engem, amikor be voltam tépve" mondta az énekes, aki hangsúlyozta, kijelentéseivel nem szeretné a fiatalokat arra biztatni, hogy bátran drogozzanak, csupán annyit közölte, ő élvezte a függőséget.

Drog nélkül is hízott

Robbie bő tíz éve, 1995-ben lett a drogok rabja, amikor kiszállt a Take That nevű fiúcsapatból, és szólókarrierbe kezdett. Amikor eldöntötte, szakít káros szenvedélyeivel, többször részt vett elvonókúrákon. Korábban arról is vallott, a névtelen alkoholisták klubját szintén látogatta egy időben.

Az elhízás azonban drogok nélkül is veszélyezteti őt. Nyáron arról adott hírt, Los Angeles-i villájában minden nap bokszleckéket vesz trénerétől. A Sun című napilap szerint Willams ugyanis arról panaszkodott, depressziója és alkoholfüggősége ellen szedett gyógyszerektől szintén hízik.

Az interjúban arról is beszélt, hogyan töltené a karácsonyt, ha nem üldöznék mindenhol a rajongók. "Ha nem lennék híres, hazamennék Stoke-on-Trentbe, bringáznék a parkban - ábrándozott - aztán berúgnék a kocsmában és a Port Vale-szurkolókkal együtt énekelne a lelátón".