horoszkóp

Julia Roberts hisztis kismama

2004.07.13. 14:13
Hisztizik, követelőzik, elfelejti a szöveget és mindenkinek az agyára megy az Ocean's Twelve című film forgatásán a terhes Julia Roberts. Az ikreket váró kismama kizárólag saját magával van elfoglalva. A stábnak Roberts miatt birkatürelemre és kötélidegzetre van szüksége, és nem utolsósorban vaskos pénztárcára.
A széles, bár sokakat frusztráló mosolyú Julia Roberts állítólag jócskán megnövelte az Ocean's Twelve című film produkciós költségeit. A várandós kismama nemrég újraforgatást harcolt ki magának, mert egyszerűen ki nem állhatta, ahogyan egyes jelenetekben kinézett a filmvásznon.

Drága hiszti

Az Ocean's Eleven folytatásának tekinthető, 85 millió dolláros költségvetésű film producerei a New York Post szerint elborzadtak, amikor szembesültek az extra kiadás mértékével. A dühbe gurult és hisztiző leendő anyuka ugyanis múlt héten fogta, és magánrepülőre parancsolta az egész stábot, beleértve színész kollégáit is - George Clooney-t, Brad Pittet, Catherine Zeta-Jonest, Andy Garcia-t és Matt Damont - hogy Chicagóban egy nap alatt újraforgassák a kifogásolt jeleneteket.

A Warner tagad

Az allűrök azzal folytatódtak, hogy a kismama lecseréltette méregdrága drága jelmeztárát is, mert nem tetszett neki, sőt, a három házból, amelyeket összesen tízezer dollárért béreltek a szereplőknek, egyet kizárólag saját maga foglalt el. Mindezen híreszteléseket a Warner Brothers szóvivője így hárította el: "Abszolút megfelelünk a költségvetésnek, de még az is előfordulhat, hogy a vártnál is kevesebbet költünk."

Elfelejti a szöveget

Julia Roberts szeszélyeivel az idegeire ment kollégáinak. Matt Damon például talán rossz idegállapota miatt szellőztette meg, hogy miközben a színésznő rátartian követelőzik, saját magával szemben sokkal kisebb elvárásokat tart fent. Állítása szerint végig küszködnie kellett a közös jelenetek forgatása alatt, ugyanis a várandós anyuka lépten-nyomon elfelejtette a sorait, így állandóan bocsánatot kellett kérnie, amiért a memóriája nem úgy működik, ahogyan általában szokott. "Bocsáss meg, ha nem jól idézem majd a sorokat, de a memóriám mintha kezdene eltűnni. Az agyam kezd levándorolni a két kiskölyökhöz" - szabadkozott állítólag Roberts.

Clooney, a lovag

Matt Damon mindezek ellenére megértően alkalmazkodik, akárcsak a kollégák, akik elnézően és nagyon kedvesen bánnak a színésznővel, amióta kiderült, hogy állapotos. George Clooney például felforgatta egész itáliai villáját, hogy ne kelljen a kismamának lépcsőn való le- és felmászkálással megerőltetnie magát.