Julia Roberts fiú-lány ikerpárt vár

2004.08.25. 09:28
A színésznő sokáig próbált teherbe esni Danny Moderrel 2002-ben kötött házassága óta, míg végül idén a mesterséges megtermékenyítés sikerrel járt. Ilyen eljárás esetén azonban korántsem ritka az ikerterhesség, és Roberts is duplán örülhet: két babát vár, és - mint most kiderült - egyikük fiú, a másik lány.
A The Sun információi szerint Julia Roberts a sikeres mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően kétpetéjű ikreket vár, és most az is kiderült, hogy az egyikük fiú, a másik lány. A 36 éves színésznő, aki két éve ment hozzá Danny Moder operatőrhöz már alig várja, hogy anya legyen: "Az egy teljesen új élet lesz!"

Mekkora nő!

Julia Roberts
Ez már csak azért is valószínű, mert Roberts a gyerekszülés után egy időre felfüggeszti karrierjét is, hogy teljes mértékben átadhassa magát az anyai feladatoknak. A színésznő nyár közepén jelentette be a hírt, és várhatóan karácsony környékén fog szülni, de azt egyelőre nem árulja el, milyen hosszúra tervezi visszavonulását. A Newsweek-nek csak annyit mondott erről: "Most nem tervezek semmit egy ideig. Fogalmam sincs, mekkorára növök még a következő pár hónapban. De a fenébe is, kit érdekel? Nekem lehet, nem?"

A színésznő szerint terhessége még csak most kezd meglátszani rajta: "Nagyon furcsa, mert úgy érzed, hogy az egész egyik napról a másikra, szinte egyetlen éjszaka alatt történt. Reggel felkelsz, és hirtelen észreveszed, hogy - hoppá!"

Év végéig még két filmben játszik

Roberts jelenleg az Ocean's Eleven második részét forgatja a George Clooney alakította főhős héthónapos terhes barátnője szerepében, Brad Pitt és Matt Damon társaságában. A film decemberben kerül a mozikba, egy héttel később, mint a szintén Roberts főszereplésével még tavasszal készült Mike Nichols-mozi, a Closer. Érdekesség, hogy ez utóbbiban Roberts azért kapta meg a szerepet, mert az elsőként kiválasztott Cate Blanchett teherbe esett.