Julia Roberts öt évre visszavonul

2004.10.22. 13:27
Julia Roberts úgy döntött, ikrei születése után öt évre visszavonul és egy jó darabig nem forgat több filmet.
A 36 éves színésznő, akinek csak sokadszori próbálkozásra sikerült teherbe esnie, barátainak számolt be azon döntéséről, hogy gyermekei januári érkezése után legalább öt évig kizárólag velük szeretne foglalkozni, írja az Ananova. Kathy Kaehler, Roberts személyi edzője is megerősítette, hogy a színésznő több éves visszavonulást tervez. "Nagyon sokat várt arra, hogy gyermeke lehessen, és keményen harcolt az anyaságért, úgyhogy most szeretné minden idejét a gyermekeinek szentelni."

A karrier nem számít

Roberts már eddig is mindet megtett ikrei boldogságáért, mint arról a Velvet is beszámolt férjével, Danny Moder operatőrrel nemrégiben egy új házat is vásároltak Malibun, hogy a világtól elzárva nevelgethessék gyermekeiket. Úgy gondolják, több millió dolláros tengerparti házuk biztosíthatja a nyugalmat a mozgalmas hollywoodi karriertől visszavonult Roberts számára, és kellemes környezet lehet a gyerekneveléshez is.

Roberts trénere - aki egyébként Jennifer Aniston és Michelle Pfeiffer alakjára is felügyel - elmondta, a visszavonulásban szerepet játszik az is, hogy a színésznő nem szeretne radikális diétákat alkalmazni alakja visszanyerésére, mert nem találja egészségesnek. Úgy gondolja, majd szépen lassan szabadul meg a fölösleges kilóktól, és nem az lesz a legfontosabb számára, hogy minél hamarabb ismét régi fényében pompázzon. Roberts tehát nem akar Catherine Zeta-Jones és Sarah Jessica Parker nyomdokaiba lépni, akik szülés után szinte azonnal visszatértek a filmvászonra. A színésznő ezzel állítólag pozitív példát kíván statuálni minden leendő anyukának.