horoszkóp

Julia Robertsnek ikrei születtek

2004.11.29. 11:13
A színésznő sokáig hiába próbált teherbe esni, míg végül a mesterséges megtermékenyítést választotta. Az ikrek idő előtt jöttek világra.
Megszülettek Julia Roberts ikrei, Hazel és Phinnaeus.

Korábban jöttek

Az Oscar-díjas színésznő több mint egy hónappal a kiírt időpont előtt, november 28-án, vasárnap reggel adott életet kétpetéjű ikreinek. Az Oscar-díjas színésznő ikreit csak január elejére várták az orvosok, ezért a hírek szerint először nagy volt a riadalom, a korai szülés azonban rendben zajlott le, az édesanya és a gyerekek jól vannak, írja az Imdb.

A kislányt Hazel Patricia Modernek, a kisfiút Phinnaeus Walter Modernek keresztelték el.

Pánik

Julia Robertsnek egy hónapja idő előtti méhösszehúzódások miatt kórházba kellett mennie. Férjével, Danny Moderrel nagyon megijedtek, de a vizsgálat után kiderült, hogy minden a legnagyobb rendben van. Roberts nőgyógyásza ennek ellenére akkor elrendelte, hogy a 37 éves sztár a szülés kiírt időpontjáig maradjon ágyban.

A színésznő 2002-ben ment hozzá Danny Moder operatőrhöz. Csak sokadszori próbálkozásra sikerült teherbe esnie, miután férjével a mesterséges megtermékenyítés mellett döntött.

Visszavonul

Az 1990-ben készült Micsoda nő! című film sztárja hivatalosan még nem jelentette be, de az Ananova értesülései szerint az ikrek miatt Roberts öt évre visszavonul és egy jó darabig nem forgat több filmet.