Julia Robertsnek nem lehet gyereke

2004.04.16. 11:00
A színésznő nagyon szeretne teherbe esni, de kiderült: nem lehet gyermeke. Így férjével most az "alternatív" családalapítási lehetőségeket veszik számba. A gyermekre vágyó színésznő új filmje forgatókönyvéből kiíratta terhességét, mert nagy hassal nem viselhetett volna elég csinos ruhákat.
A London Evening Standard értesülése szerint a színésznő és férje, Danny Moder operatőr feladni kényszerültek a lombikbébi-próbálkozásokat, mert egyértelműen bebizonyosodott: Roberts szervezete nem alkalmas a baba kihordására. A 36 éves színésznő párjával most a családalapítás egyéb módozatait járja körül, és állítólag az örökbefogadáson kívül a béranya igénybevételét is fontolgatják.

Minden és semmi

A család egy barátja elmondta: "Juliának a világon mindene megvan: egyike a film legnagyobb női sztárjainak, a nézők rajonganak érte, a férje rajong érte, rengeteg szerepe van. Egyetlen dologra vágyna leginkább, és pont ez nem lehet neki: gyermeke." Az informátor szerint Danny Moder így vigasztalta feleségét: "Mindig azt mondtuk, hogy így vagy úgy, de lesznek gyerekeink. Hát most majd kipróbálunk más lehetőségeket is."

Már nem terhes

A színésznő egyébként épp most kezdi majd az Ocean's Eleven második részének forgatását George Clooney oldalán. A filmben együtt játszik majd nagy riválisával, Catherine Zeta-Jones-szal, akinek ruhatárát meglátva Julia állítólag dührohamot kapott. Addig sem volt túl elégedett a saját jelmezeivel, de miután szembesült Zeta-Jones választékával, ő is dögös és szexis ruhákat követelt.

A forgatókönyvírók felhívták a figyelmét arra a tényre, hogy a filmben ő a főszereplő héthónapos terhes barátnőjét alakítja majd, így a ruhatárát is ennek megfelelően kell összeválogatniuk, de Roberts egy huszárvágással elintézte a problémát: átíratta a forgatókönyvet, és teljességgel kitöröltette belőle a terhességét.