horoszkóp

Robbie Williams lesz a brit csapatkapitány

2006.03.06. 11:28
Robbie Williams lesz a csapatkapitánya, David Beckham az edzője és Alex Ferguson az elnöke annak a celebcsapatnak, amely a jó ügy érdekében égeti magát a pályán.

Jude Law is csatlakozik Robbie Williams celebritásokból álló focicsapatához. A Sun értesülései szerint ugyanis ő a tizenegyedik híresség, aki részt vesz a Soccer Aid elnevezésű jótékonysági focitornán. A Soccer Aid a futball vb celeb-verziója.

Az Unicefért fociznak

Robbie

Robbie Williams sorban megkereste A kategóriás haverjait és karácsony előtt Orlando Bloomot nyerte meg csapattagnak, most pedig Jude Low egyezett bele, hogy a brit csapatot fogja erősíteni. Az eső-kelő celebritások vicces mérkőzéseit májusban lehet majd megnézni a tévében, nem sokkal a valódi futball-világbajnokság előtt. A kezdeményezés a kalkulációk szerint milliókat gyűjt az Unicefnek.

Becks lesz az edző

Robbie Williams lesz a csapatkapitány és Alex Ferguson, a Manchester United főnöke lesz a celebcsapat vezetője. Sokan azt remélik, hogy David Beckhamet is meg tudják nyerni az ügynek, de természetesen nem mint játékost. Egy, a témát jól ismerő személy így nyilatkozott a lapnak: "Beckham megígérte, hogy valamiféleképp csatlakozni fog. Talán segít majd felkészíteni a csapatot londoni futball akadémiáján."

Robbie Williams egyébként nagy focirajongó: nemrég részesedést vásárolt kedvenc csapatában, Los Angeles-i birtokán pedig focipályát építtet. Az angol popsztár a közép-angliai Stoke-on-Trentben nőtt fel, és gyerekkora óta a közeli Port Vale focicsapatnak szurkol, melybe nemrég nagyobb összeget is fektetett. Részesedése pontos mértékét nem közölték.