horoszkóp

Robbie Williamsnek új csaja van

2006.01.09. 14:43
Az énekes novemberben találkozott a bemondókisasszonnyal, akivel azonnal össze is jött, azt bizonyítandó, hogy tényleg nem meleg.

Robbi Williams új csajra lelt, ami ismét bizonyítja, hogy az énekes valószínűleg nem meleg. Utóbbi időben ugyanis szinte csak ennek kapcsán hallhattunk róla, ő maga jelentette ugyanis ki egy rádiós műsorban, hogy "teljesen meleg", később azonban kiderült, hogy Williams csak viccelt.

Bemondólány

Robbie ezúttal az MTV egyik bemondónőjével, Emma Griffiths-szel kezdett, ami azt mutatja, az énekes visszatért a celebritásokhoz. Korábban ugyanis egy kitérő erejéig úgy gondolta, nem akar ismert nőkkel lófrálni, ezért egy tisztes, vidéki családanyával próbálkozott.

Griffiths a Discovery Channel műsorán futó Állítólag című műsor egyik vezetőjével járt, amíg a novemberi MTV Music Award kiosztóján össze nem futott Williams-szel. Griffiths beszámolója szerint szerelem volt első látásra, az énekes azonnal szemezni kezdett vele, mikor megérkezett Portugáliába a kiosztóra, és azonnal szóba is elegyedtek. "Minden nagyon gyorsan történt. Szerintem Robbie egyszerűen gyönyörű, és én is tetszem neki" - dicsekedett a műsorvezető a barátainak. Állítólag Williamsnek tényleg teszik a hölgy, de hogy mi lesz a románcból, azt még nem lehet tudni.

Senki nem jó

Williams 2005 októberében nyilatkozta, hogy még sohasem volt szerelmes, és miután már öt éve teljesen tisztán él, reméli, hogy hamarosan a szerelem is rátalál. A szereleméhes énekes a szomorú nyilatkozat után egy hónappal jött össze Emma Griffithsszel. Az énekes utolsó ismert kapcsolata pont egy éve ért végett, akkor szakított ugyanis Lisa Brash-sal, az abszolút civil vidéki családanyával. Brash a szakítástól teljesen kiborult, akkoriban a sajtó hetekig arról cikkezett, hogy a kétgyermekes anya depressziós lett, nem tud dolgozni, és az utcára sem mert kimenni.