horoszkóp

Robbie Williams volt barátnője nyugtatókon él

2005.01.28. 12:08
Robbie Williams volt barátnője, Lisa Brash azt állítja, tönkrement az élete, és gyógyszereken él az énekessel folytatott villámkapcsolata miatt.
.

Mint az a Velvet is megírta, Williams októberben ismerkedett meg Brash-sal, egy vidéki focimeccsen. A kétgyermekes anyuka rövid beszélgetés után elbűvölte az énekest, aki azonnal a szobájába invitálta. Brash, aki próbaidőre bocsátott elítélteket felügyelő tisztként dolgozik, teljesen véletlenül csöppent az eseményre, kapott ugyanis egy ingyenjegyet, és akkor még nem sejtette, hogy életét teljesen tönkreteszi az a meccs.

Rövid románc

#alt#

Williams pár hétig lelkesen hívogatta a hölgyet, napjában háromszor is bejelentkezett, legalábbis Brash elmondása alapján. "El volt bűvölve a munkámtól. Ő hívott fel a szobájába, aztán teljesen beleestem, igazán szerettem, és az ágyban is tökéletes volt. Amikor fény derült viszonyunkra, csodálatos üzenetet küldött, azt írta, 'Légy erős, szupermama kedvesem'" - meséli Brash, ma már szomorúan. Hiszen az idill mindössze pár hétig tartott, aztán kezdtek ritkulni a hívások, végül pedig teljesen elmaradtak.

Lisa Brash azóta nyugtatókon él, depressziós, és dolgozni sem tud, ami különösen nagy gond, hiszen Angliában a próbaidőre bocsátott bűnözők felügyelete igen jól fizet. A hölgynek a gyermekei is szenvednek, csúfolják őket az iskolában, Brash autóját pedig összekarcolták a rajongók. A szakítás már több mint két hónapja történt, a newcastle-i nő azonban nem tudja magát túltenni rajta.

Állandóan csajozik

Úgy tűnik, Robbie Williams teljesen elfelejtette Brasht, ám valami mégis hiányzik neki abból a kapcsolatból. Mostanában több ízben nyilatkozta, hogy szeretne végre megállapodni és családot alapítani, eddig azonban nem jött be neki a dolog. Az elmúlt években szép számú hölggyel próbálkozott, szeretőjének tudhatta többek között Anna Frielt, Rachel Huntert, Geri Halliwellt, sőt, Nicole Kidmant is. Nemrégiben pedig látták Valerie Cruz színésznővel, valamint Ozzy Osbourne idősebb lányával, Aimee Osbourne-nal is.