Robbie Williams lázasan keresi az igazit

2004.10.20. 08:52
Az énekes új barátnője egy harmincéves családanya, aki próbaidő felügyelő tisztként dolgozik egy vidéki, angliai városban. Megosztunk önökkel mindent, amit a tündérmeséről tudunk.
Az angolok úgy látszik buknak a gyerekes nőkre, már ha megengedhetünk magunknak ekkora általánosítást abból a tényből, hogy Hugh Grant után most Robbie Williams is egy kétgyermekes anyát választott barátnőjének. Az énekes állítólag teljesen belezúgott a 30 éves Lisa Brashba, akivel teljesen véletlenül találkozott, és aki munkakörét tekintve a próbaidőre bocsátott bűnözőket felügyeli.

Williams ugyanis részt vett egy tévéshow záróünnepségén rendezett focimeccsen, mivel a celeb-csapatban egyik legjobb barátja, Jonathan Wilkes is játszott. A meccs Newscastle-ben volt, és mivel az irodai gyakornok hölgy tősgyökeres newcastle-i lakos, úgy döntött, megtiszteli szülővárosát annyival, hogy végignéz egy ilyen érdektelennek tűnő eseményt, főleg miután az egyik barátnője ellátta ingyenjeggyel is. A történet szerint Robbie szeme már a meccsen megakadt a vonzó anyukán, a meccset követő partin pedig gátlástalanul flörtöltek a Malmaison hotelben.

Biztos forrás

Egy neve elhallgatását kérő ismerős vallott a Britain's News című újságnak, miszerint tisztán hallotta, amint az énekes megkérdezte flörtpartnerétől, hogy nem akarná-e közelebbről is megnézni szállodaszobáját, persze pusztán beszélgetés céljából. A szemtanú további részletekkel nem tudott szolgálni, látta még őket nevetgélni, de szerinte nem történt semmi. Az azonban majdnem bizonyos, hogy Lisa Brash azóta már többször töltötte az éjszakát Williams kétmillió fontot érő londoni otthonában. Mint ahogy az is biztos, hogy Williams mostanában sokszor nyilatkozta, szeretne végre megállapodni; "feleséget keresek" - hangoztatta több ízben.

Lehet, hogy a sztár valóban családalapításon töri a fejét, ezért szemelt ki olyan hölgyet, aki már anyaként is bizonyított. Új barátnője igencsak korán kezdte az anyaságot, hiszen 30 éves kora ellenére már van egy tizenhárom éves kisfia és egy hatéves kislánya. Ráadásul elképzelhető, hogy a Take That egykori frontembere már beleunt a keresgélésbe, az elmúlt években ugyanis már szép számú hölggyel próbálkozott, de egyik sem jött be, pedig szeretőjének tudhatta többek között Anna Frielt, Rachel Huntert, Geri Halliwellt, sőt, Nicole Kidmant is. Mostanában pedig látták Valerie Cruz színésznővel, valamint Ozzy Osbourne idősebb lányával, Aimee Osbourne-nal is.