Robbie Williams a pucérkodás híve

2004.12.23. 12:05
Az énekes legutóbbi albumának stúdiófelvételei közben ébredt rá, hogy szeret meztelenül énekelni. Koncerten egyelőre még nem próbálta ki ezt a figurát, pedig állítása szerint jók az adottságai. Ezzel Aylar Lie, svéd pornócsillag és barátnője is lelkesen egyetért.

Robbie Williams jövőre vonatkozó tervei közt szerepel, hogy ha lehet, minél többet lehessen meztelenül. Az énekes az OK magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy idősebb korában szeretne nudista lenni, hogy ezzel is zavarba hozhassa majd jövendőbeli gyerekeit: "Szerintem az a fajta, kicsit ciki fater leszek, akire öregkorára jön rá a pucérkodhatnék. Szerintem addigra már a gatyaletolás is élvezetet szerez majd."

"Mert nagy a farkam"

Az énekes állítólag legújabb, Escapology című albumának egyik számát is meztelenül vette fel. Az újság riporterének kérdésére, miszerint ez miért is volt jó, Williams először azzal poénkodott: "Hát mert nagy a farkam!". Majd elmesélte a komolyabb verzióját is, hogyan fedezte fel magában az elszánt naturistát: "Először viccnek indult az egész: letoltam a nadrágom - mindenki nevetett, én is nevettem. Aztán viszont rájöttem, hogy tulajdonképpen így nagyon is jól érzem magam, és eszem ágában sem volt visszaöltözni, már nem nevettek. Nekem viszont felszabadító érzés volt - szabadnak éreztem magam, és ez egészen felvillanyozott."

"Jobb, mint bármelyik pornósztár"

Az énekesről legutóbb más meztelenkedése kapcsán írt a sajtó: december elején Aylar Lie, egy svéd pornócsillag elárulta, hogy a Williams legutóbbi, Misunderstood című számának megjelenését ünneplő parti után ő és barátnője érzéki sztriptízt adtak elő neki, mielőtt mindhárman ágyba bújtak volna. "Szexibb volt, mint bármelyik filmemben. Hármasban táncoltunk, szorosan összesimulva, és hihetetlen vonzás volt köztünk" - emlékszik vissza a színésznőcske, aki azt is hozzátette, Williams jobb az ágyban, mint bármelyik pornószínész, akivel valaha is dolga volt: "Soha nem élveztem ennyire a szexet, mint vele."