horoszkóp

Gáspár Győzőnek újra vannak kutyái

2008.02.18. 14:50
Kapcsolódó cikkek (1)
Gáspár Győző titokban két boxer boldog tulajdonosa, akiket Nógrádmegyeren nevel. A showman szerint a kutyák beszélni is tudnak és néha szólnak is neki, hogy ne vegyen be Xanaxot. Buksi halála miatt viszont nem szerepelhet a két eb a Győzike-showban.

Gáspár Győző a NÉVshowR felvételén mutatta meg először új kutyáit. Buksi halála után nem kívánt a kamerák előtt szerepelni az ajándékba kapott ebekkel, mert szerinte így is kapott hideget-meleget az elpusztult kedvenc miatt. „Nem a show eleme volt, hogy meghalt Buksi" - hangsúlyozta a showman Hajdú Péternek és Dömsödi Gábornak tett vallomásában. Gáspár Győző arra is ígéretet tett, hogy kideríti, kik a felelősök a két éve elpusztult Buksi haláláért.

Klikkeljen a jószágokért

Roma kutyák, miniszter, nyál

A két boxer, Rocco (hím) és Bazsi (nőstény) mellett azért döntöttek az ajándékozók, mert szerintük ez a két kutya nagyon is „Győzikés." Az állatokat Nógrádmegyeren tartja a család, az egyik hét, a másik alig múlt nyolc hónapos. Gáspár azonnal beleszeretett a kapott jószágokba és kijelentette: ha visszavonul, tenyésztő lesz. Ezt a tervét azonban nem fejtette ki bővebben, inkább arról beszélt, hogy mennyire odavan a két állatért, akiket később szaporítani akar.

„Bármit megtehetnek, mert ők az én családom. Mindkettőben roma vér folyik." Gáspár szerint az állatokat nem is kell nagyon nevelnie, mert okosabbak, mint egy miniszter. „Egyébként is, a roma kutyákat nem kell idomítani." A showman azt is elmesélte, mikor idegesen látogatja meg az állatokat - akik igencsak kommunikatív lények -, többször figyelmeztetik arra, hogy ne vegyen be Xanaxot, inkább csak simogassa őket, attól majd megnyugszik. „Édesanyám ki nem állhatja őket. Evelin és Virág örül nekik, de szerintük nagyon nyáladzanak. Persze Buksit nem tudják felülmúlni."

Gáspár család nem kívánja szerepeltetni az állatokat a Győzike-showban, a NÉVshowR forgatásán pedig csak azon aggódott a showman, mit fog szólni az RTL Klub, hogy az ATV-be viszont bevitte a boxereket.