Visszavonulását tervezi az első számú olasz férfi pornósztár, a 39 éves Rocco Siffredi, aki egyébként boldog házasságban él magyar származású feleségével és két gyermekével. Siffredi, akit női partnerei is gyakran emlegettek dicsérőleg, családi megfontolásokkal indokolta tervét a Gala című francia pletykamagazinban, amelynek új, nem pornográf filmszerepe kapcsán adott interjút.
A pornószakma átlagából színészi képességeivel kitűnő olasz 1993 óta él házasságban egy volt magyar szépségkirálynővel, Rózsával, és két fiával, a hétéves Lorenzóval és a négyéves Leonardóval.

Konfliktusokat szül a közös munka

A francia magazinnak adott interjúban a magát hívő katolikusnak mondó pornósztár azt állítja, hogy a kamerák előtt forgatott ágyjeleneteken kívül soha nem csalta meg feleségét, akivel egyébként hat pornófilmet közösen forgatott. Érdekes módon épp a közös szereplés terhelte meg házasságukat.

Rocco nem kényszerítette feleségét arra, hogy szerepet vállaljon pornófilmben, a kamerák előtti szex kapcsolatuk egyfajta kiegyensúlyozását szolgálta. Rózsa csak azzal a feltétellel vállalta a szereplést, hogy férje lesz az egyetlen partnere.

"Rózsának azonban szüksége van az érzelmekre, ő túl tiszta ehhez a szakmához" - mondta Siffredi a francia lapnak.

Tisztítókúra

A pletykamagazinban a szexművész elmondta, hogy forgatás után általában két-három napig nem szokott a feleségéhez közeledni, mivel a hitvesi házasélet előtt szüksége van a mentális és fizikai megtisztulásra.

Fiai tudják, hogy apjuk miből él, és ez egyelőre nem probléma, de Siffredi aggódik a gyerekek jövője miatt, ezért egy-két éven belül fel akar hagyni a pornózással.

A francia mozikban ebben a hónapban kezdik vetíteni Catherine Breillat "A pokol anatómiája" című filmjét, amelyben már a negyedik hagyományos, vagyis pornómentes filmszerepét alakítja az olasz színész.