Pamela Anderson expasiját is elérte a hollywoodi celebritások szokásos balesete: felkerült a netre egy koncertturnén forgatott pornó home-videója. A bájos egybeesések azonban itt még nem érnek véget.

A rap-rockerként ismertté vált, de igazi hírnevét Pamela Anderson pasijaként megszilárdító Kid Rock nem önszántából vált pornófilmszereplővé. Az énekes jelenleg egy detroiti bíróságot igyekszik meggyőzni arról, hogy tiltsák be a Red Light District nevű filmprodukciós cég egyik filmjét: nem a cég munkássága zavarja, hanem az, hogy a kiadandó filmnek akaratlanul ő maga lett az egyik főszereplője.

Vad pumák a turnébuszban vol. I.

Rock és a Creed volt énekese, Scott Stapp egy közös turnéjuk során a turnébuszban szexelt négy groupie-val. Úgy tűnik, valamirevaló amerikai celebritásnak videokamera nélkül nem lehet szexuális élete: Stapp is lefilmezte a bulit, a filmet pedig – a Pamela Andersonnál és Paris Hiltonnál megszokott koreográfiának megfelelően – ismeretlenek ellopták és felkínálták a Red Lightnak. A történet diszkrét bája, hogy mindez akkor történt, míg Stapp nászúton volt legújabb feleségével, az egykori Miss New York-szépségkirálynő Jaclyn Neisheiwattal.

További bájos adalék, hogy Rock excsaja, Pamela Anderson már részese volt egy hasonló botránynak: a Baywatch szőke macája még Kid Rockkal való kapcsolata előtt volt Tommy Lee, a Motley Crue énekesének felesége, és az ő egyik akciójukról készült home video volt az első kiszivárgott magánpornó. A későbbiekben Paris Hilton több filmjével is megtörtént hasonló baleset - a szőke szállodaörökösnő tulajdonképp ezekkel tört be a köztudatba -, de Cameron Diaz sem úszta meg, sőt a Limp Bizkit énekeséről, Fred Durstról is így derült ki, hogy nem büszkélkedhet a péniszméretével.

Minden szál a Red Lightnál fut össze

A filmet publikáló Red Light Entertainments egyébként ugyanaz a cég, aki annak idején Pamela Anderson és Paris Hilton videóit is publikálta. Emellett az idei AVN pornószakvásáron jelentették be, hogy ők szerződtették Zalatnay elhíresült exférjét, Márton Csabát, aki évekkel ezelőtt távozott az USÁ-ba, és azóta Martin del Toro néven pornófilmrendezőként érvényesül.

A Reuters értesülései szerint a bíróság péntekre rendelte el a meghallgatást az ügyben.